Ce bună-i fi-ta aia de 4 ani!

baldUna dintre cele mai idioate chestii făcute pe lumea asta este tot în America inventată, brevetată și pusă-n practică.
Așa că să nu ne mirăm dacă vreunui belgian chelios cu ochelari i se pare super-sexy o puștoaică de 4-5 ani.

Înțeleg că fetițele vor să fie prințese. Înțeleg că părinții nu le pot strica bucuria unei nerozii promovate la TV. Însă să avem naibii nițică decență.
Și cu astfel de concursuri, de miss 4 ani, să nu ne mirăm că-i lumea plină de pedofili.
girl-1 girl-2

girl-8
girl-5

girl-3

girl-4

girl-15

girl-17

girl-5

girl-6

girl-7

girl-8

girl-9

girl-14

girl-10

girl-11

girl-12

girl-13

kimboslice1Să nu ne mirăm de faptul că vedem din ce în ce mai des cazuri de răpire a copilelor de vârstă pre-adolescentină. Am mai spus, nu-i pup în dos pe americani, nici nu-i urăsc. Însă când văd asemenea mizerii, îmi vine să-i bat pe ăia de au împins fetele către așa ceva. Plus retragerea tutelei. Și pușcărie nene. Pușcărie alături de Bubba și băieții săi. Bubba căruia i-a fost violată și ucisă copila într-o seară când el era la a doua slujbă. Și care acum șade în pușcărie pentru că i-a crăpat capul cu securea nemernicului ăla de i-a omorât fetița.
Știți ce bine sunt primiți în pușcărie violatorii de copii? Extraordinar! Cel puțin din punct de vedere sexual, au parte de câte 3-4 orgii pe zi!
Eu unul așa aș proceda. Ai fetiță de 4-5 ani?
Vrea la concurs de miss? Îi zici clar că nu! Îi cumperi păpuși. Nu Barbie, cel mai idiot cadou posibil. Toate vor să fie ca Barbie.
Poți organiza aniversarea zilei ei de naștere, deghizând-o în prințesă. aia da. Însă nu cheltui 4000 de dolari pe costume, machiaje, unghii false, gene false, peruci, oje, rujuri și 15 seturi de pantofi pentru Claire care are 5 ani. Mamele alea idioate care cheltuie o avere pe pantofi, ca să dea bine fi-sa în costume de baie, când are în picioare cizme si ghete din silicon, sau pe botine, când face parada modei în ținute de seară, sa  Asta ca să câștige marele premiu în valoare de 300 de dolari?
Și să mai zic eu de ce nu-i văd bine pe americani în unele cazuri?

 

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.