CE CADRE NU AR TREBUI SA RATEZE UN FOTOGRAF DE BOTEZ

Meseria unui fotograf de botez presupune o lista intreaga de activitati si sarcini de indeplinit, un program bine pus la punct si multa, multa energie. Cat despre creativitate, ea are rolul de a interveni pentru a crea cele mai frumoase cadre.

Care sunt momentele care nu pot fi omise in cadrul unui eveniment precum botezul?

  • Momentele clasice unui botez

 Aici sunt incluse fotografiile micutului in momentul propriu zis al crestinarii, cu cristelnita, cu preotul, fotografiile micutului alaturi de nasii sai, parintii si bunicii. In aceasta categorie se incadreaza si fotografierea decoratiunilor, aranjamentelor florale, toate acele detalii deosebite.

  • Micutul in intimitatea locuintei sale

 Majoritatea parintilor ii solicita fotografului sa organizeze si o sedinta foto inainte de plecarea la biserica. In cadrul acestei sedinte, fotograful de botez are ocazia sa surprinda cele mai intime dovezi de iubire dintre parinti si micutul lor.

  • Fotografiile de grup

Fotografiile de grup in cadrul unui eveniment precum botezul nu sunt ceva nou. Insa ce ar fi daca in activitatea ta de fotograf de botez ai adauga ceva unic? In prezent, exista diverse metode de fotografie si mai apoi de editare. Astfel, invitatii pot sari in acelasi timp, se pot juca strambandu-se, transformand o simpla fotografie de grup intr-una foarte dinamica.

  • Sala evenimentului

In zilele noastre, botezului ii este alocat mult timp pentru organizare, si este la fel de important ca o nunta sau alt eveniment similar din viata de familie. Astfel ca, dupa ceremonia religioasa, invitatii se intalnesc intr-un cadru elegant al unui local, pentru masa festiva in cinstea micutului. Rolul fotografului de botez este sa fie cu un pas in fata tuturor la propriu. Fotografiile cu localul, aranjamentele florale prezente pe mese, decorul salii sunt si ele cadre care nu ar trebui sa lipseasca dintr-un album de botez.

  • Invitatii si micutul

Atunci cand se organizeaza un botez, sunt invitati oameni din parte ambilor parinti (colegi actuali, colegi de liceu/facultate, prieteni din copilarie). Fotograful de botez trebuie sa fie receptiv in cazul in care sunt invitati care solicita o fotografie cu micutul si/sau parintii acestuia. Cu siguranta, toti cei prezenti in cadrele preluate vor fi bucurosi sa priveasca peste ani aceasta imagine.

In cadrul unui eveniment de o asa amploare si importanta cum este botezul, fotograful are multiple ocazii sa fie inventiv si sa se bucure din plin de ocaziile pe care contextul il ofera pentru a realiza cele mai reusite cadre fotografice!

Articol de Ciprian Lupan 
kid

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Teroare la Casa Albă

Am fost de-am văzut Teroare la Casa Albă. Sau ce nume o fi avut. Olympus has fallen. De ce Olympus...

Ce experiență are firma de contabilitate a firmei tale?

Alexandru vrea să-și deschidă o companie. Știind că mi-am deschis mai multe firme, a trecut pe la mine, să ne...

Sfaturi practice de amenajare a holului de la intrare

Holul de la intrare este o încăpere importantă, fiind spațiul care face trecerea între celelalte camere și totodată primul contact...

Close