Ce covorașe de baie se poartă în 2018

Ce covorașe de baie se poartă în 2018

Nu există ceva mai neplăcut decât să ieși dintr-o cadă cu apă caldă și să calci pe podeaua rece a băii. Covorașele de baie moi și plușate ne scutesc de această senzație neplăcută, oferindu-ne confort, căldură și plăcere chiar și după ce ne-am părăsit oaza de relaxare parfumată din cadă sau duș. Și pentru că fiecare an aduce noi tendințe în materie de accesorii pentru baie, iată care este cel mai potrivit set covorașe baie din acest sezon.

Covorașe shaggy sau lățoase

Un covoraș de baie gros și moale, care se simte minunat sub tălpi, n-ar trebui să lipsească nimănui în acest an. Confortul este prioritar în baie pentru oamenii grăbiți și stresați ai vremurilor noastre așa că oricine ar trebui să-și ofere această plăcere nevinovată de a se simți tratat regește la el acasă. Astfel de covorașe se pot spăla de nenumărate ori la mașină fără a-și pierde din grosime, au o suprafață antiderapantă și se potrivesc de minune atât în fața căzii cât și a toaletei sau chiuvetei. Cei care doresc să se simtă răsfățați cu totul ar trebui să comande un set covorașe baie de la Davo Pro.

Covorașe din spumă cu memorie

Covorașele din spumă sunt extrem de plăcute la atingere fiind moi și fine, perfecte pentru locurile în care se petrece cel mai mult timp în baie și anume în fața chiuvetei. Un set covorașe baie din spumă poliuretanică este perfect pentru băile de familie pentru că aceste covorașe absorb apa de două ori mai repede, sunt stabile, antiderapante, confortabile și ușor de întreținut. Oferă o senzație deosebită pentru că usucă rapid tălpile la ieșirea din cadă sau duș datorită capacităților absorbante sporite.

Seturi de covorașe

Multe persoane chiar își doresc să acopere cât mai mult din suprafața băii cu materiale moi și plușate, perfecte pentru confort și relaxare. Pentru ele există seturile de covorașe din 3, 4 sau chiar 5 piese. Un astfel de set covorașe baie este potrivit pentru băile cu suprafață mai mare dar poate fi folosit și în spațiile mai mici. Un set conține atât covorașe mari și mici pentru chiuvetă și cadă cât și un covoraș pentru toaletă și eventual unul pentru capacul de la toaletă. Covorașele trebuie să aibă marginile întărite, să absoarbă foarte bine apa și să nu se lipească de tălpile ude. Mai trebuie să fie antiderapante și să poată fi ușor de igienizat.

Baia, locul nostru de refacere și relaxare merită tot ce există mai bun în materie de accesorii și covoare. Nu doar în vacanță și la hotelurile de lux trebuie să te simți special, înfășurat în halate de baie moi după dușuri reconfortante cu hidromasaj. Te poți simți așa în fiecare zi. Chiar acasă la tine. Și nu costă chiar atât de mult. Trebuie doar să-ți alegi cu atenție produsele și să prioritizezi totul pentru a spori starea de bine. Nu te opri la primul set de covorașe de baie care își iese în cale. Alege după grosime, atinge, simte, asortează și potrivește până când ajungi la ceea ce-ți dorești cu adevărat. Anul 2018 e anul covorașelor de lux. Permite-ți un astfel de răsfăț!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Am ratat eu mare chestie?

Nu m-am mai uitat la TV de vreo 2 ani. Și nici pe Facebook n-am fost foarte activ (nu ca-n...

DESPRE ADEVARATII HAIDUCI, DAR SI DESPRE BANDITII TRANSFORMATI DE COMUNISTI IN EROI NATIONALI!

Haiducii au fost acei banditi la drumul mare romantati în secolul al XIX- lea si transformati mai apoi, în perioada...

VARSTA SI VIATA!…

Fiecare dintre noi,pamantenii,iubeste viata intr-un fel sau altul.Cu totii ne dorim sa traim cat mai mult si,daca se poate,cat mai...

Close