CE DARNIC ESTE TVR-UL!…

Recent ,deputatul Iulian B.(din motive lesne de inteles nu-i deconspir numele si nici partidul)a facut public sumele pe care le iau de la TVR… invitatii de la emisiunile lui Cristache:numai anul acesta , I.Cristoiu ,spre exemplu,a incasat 9500 de euro, Pieleanu 8000,I. Dinescu (poetul infractorilor SOV, Patriciu, Dragnea) 15.000 (…obositul celalalt de la ,,Ca?avencu” nu apare inca pe lista, dar (zice I.B.),,asteptam si suma lui, suntem chiar curiosi sa aflam cam cât mai e azi partida de… supt prin batista”?!

.Dealtfel despre ,,abonamentul”acestora la emisiunea ,,Romania 9″,cat si despre comentariile pe care le fac ei pe acolo,am mai scris si cu alte prilejuri.-am omis desigur nici ,,obiectivitatea”de care da dovada realizatorul ,,scolit” pe la Antene si nici ,,ajutorul dezintereat”pe care postul national de televiziune il ofera,cadou,(!),cu perseverenta, ,,conducatorilor iubiti” ai PSD!In fond,treuie s-o faca,altfel zboara,sar din schema,nu?!…
Dar pana atunci(oare cand o sa fie?!) sa lasam aceste aspecte ridicole, absolut normale într-un stat fara procurori si cu legi care nu se prea respecta . Alta-i problema acum,precizeaza si I.B.: ,,Stie cineva la ce ora putem sa dam pe TVR si sa nu fie pe acolo dl.Dinescu, ,,democratul” si luptatorul anicomunist?!!Chiar si ,,maestru'”Cristoiu,zic eu?!Dumnealui pare a fi insa ceva mai somnoros,cel putin asa aratauneori pe sticla! si opoi ,ce spuneti?, nu se poate mari considerabil taxa TV ca sa-i plateasca TVR-ul bani lui Dinescu si pentru…sporul de noapte, când poate ca nici atunci nu lipseste de pe micul ecran? Sau mai stii,e posibil sa combata revolutionar , ,,patriotic”,chiar si noaptea?!Nu,nu ca hotii,ci ca poetii sustinatori ai marelui partid-stat,cel care zice ca a facut si face,nu omite insa sa si minta dar,de regula,…le cam uita!

P.S.Noi insa n-am uitat ca dl Dinescu mai are de la TVR si o alta ….rasplata:emisiunea,,Politica si delicateturi”.Pentru aceasta oare cat mai primeste?!

 

Marc Ciubotaru

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cine moare în The Walking Dead – sezonul 6?

Zice-se că "Spoiler Alert", dacă nu ați văzut ultimul episod al sezonului 6 din "The Walking Dead". Aici apare, în...

Peștii respiră prin… testicole!

Luați toate perlele de la Bac, adunați-le cu toate perlele "nevinovate" din timpul orelor, apoi aruncați-le pe foc. Nimic nu...

Guest-post – (NU) Sunt blogger ipocrit

Ati auzit pe cineva sa spuna “sunt blogger ipocrit”? Eu unul nu. Si totusi, putem afirma ca nu exista ipocrizie...

Close