CE DARNIC ESTE TVR-UL!…

Recent ,deputatul Iulian B.(din motive lesne de inteles nu-i deconspir numele si nici partidul)a facut public sumele pe care le iau de la TVR… invitatii de la emisiunile lui Cristache:numai anul acesta , I.Cristoiu ,spre exemplu,a incasat 9500 de euro, Pieleanu 8000,I. Dinescu (poetul infractorilor SOV, Patriciu, Dragnea) 15.000 (…obositul celalalt de la ,,Ca?avencu” nu apare inca pe lista, dar (zice I.B.),,asteptam si suma lui, suntem chiar curiosi sa aflam cam cât mai e azi partida de… supt prin batista”?!

.Dealtfel despre ,,abonamentul”acestora la emisiunea ,,Romania 9″,cat si despre comentariile pe care le fac ei pe acolo,am mai scris si cu alte prilejuri.-am omis desigur nici ,,obiectivitatea”de care da dovada realizatorul ,,scolit” pe la Antene si nici ,,ajutorul dezintereat”pe care postul national de televiziune il ofera,cadou,(!),cu perseverenta, ,,conducatorilor iubiti” ai PSD!In fond,treuie s-o faca,altfel zboara,sar din schema,nu?!…
Dar pana atunci(oare cand o sa fie?!) sa lasam aceste aspecte ridicole, absolut normale într-un stat fara procurori si cu legi care nu se prea respecta . Alta-i problema acum,precizeaza si I.B.: ,,Stie cineva la ce ora putem sa dam pe TVR si sa nu fie pe acolo dl.Dinescu, ,,democratul” si luptatorul anicomunist?!!Chiar si ,,maestru'”Cristoiu,zic eu?!Dumnealui pare a fi insa ceva mai somnoros,cel putin asa aratauneori pe sticla! si opoi ,ce spuneti?, nu se poate mari considerabil taxa TV ca sa-i plateasca TVR-ul bani lui Dinescu si pentru…sporul de noapte, când poate ca nici atunci nu lipseste de pe micul ecran? Sau mai stii,e posibil sa combata revolutionar , ,,patriotic”,chiar si noaptea?!Nu,nu ca hotii,ci ca poetii sustinatori ai marelui partid-stat,cel care zice ca a facut si face,nu omite insa sa si minta dar,de regula,…le cam uita!

P.S.Noi insa n-am uitat ca dl Dinescu mai are de la TVR si o alta ….rasplata:emisiunea,,Politica si delicateturi”.Pentru aceasta oare cat mai primeste?!

 

Marc Ciubotaru

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Meserii care vor disparea in curand

Mi-am dat seama zilele acestea ca exista cateva meserii care vor disparea in curand. Astea deoarece tehnologia a evoluat si...

Philips va rămâne în topul preferințelor mele

"Cine n-are un produs Philips în casă, să-și cumpere!" ar suna un proverb inventat de mine pe loc. Și asta...

Fierul în organism

Dacă ai mereu o stare de slăbiciune și de oboseală organismul tău poate suferi de o carență de fier. Fierul...

Close