Ce este un bonus fără depunere?

Bonusurile sunt factorul cel mai tentant în ceea ce privește alegerea jucătorilor spre un anumit cazinou. Pentru a face o categorizare a acestora, le putem împărți în bonusuri cu depunere și bonusuri fără depunere. Un bonus cu depunere este oferit atunci când îți faci un cont la un anumit cazinou și depui o sumă de bani, limita pentru a primi bonusul fiind stabilită de cazinoul respectiv. Spre exemplu, dacă ai un bonus de 100% în limita a 1000 RON, cazinoul îți oferă practic aceeași sumă pe care ai depozitat-o inițial, dar care să nu depășească 1000 RON și astfel vei avea suma dublă pentru a testa cât mai multe jocuri de cazino. Unul dintre cele mai importante avantaje ale cazinourilor online este dat de faptul că bonusurile sunt mult mai mari. Bonusurile de care poți beneficia la jocurile online nu le vei găsi la niciun joc de la cazinourile din oraș. În plus, în mod cert nu vei avea șansa de a câștiga un bonus fără depunere.

Un bonus fără depunere înseamnă ce te poți juca fără niciun cost. Este varianta perfectă pentru cei care vor să înceapă această formă de divertisment dar nu încearcă din teama de a-și pierde banii la jocuri de cazino.

Există trei bonusuri fără depunere pe care ți le voi prezenta pentru a ști ce alegere să faci atunci când vrei să testezi gratis jocuri online și alegi varianta înscrierii prin care primești un bonus fără depunere.

  1. Bonus fără depunere de tipul Play Money

Pentru a beneficia de un astfel de bonus nu este nevoie de depozitare. Bonusul îți aduce oportunitatea de a juca la cazinou gratis cu ajutorul unor monede virtuale pe care le poți transforma în bani reali după ce ai respectat condițiile de rulare specifice fiecărui bonus. La unele cazinouri online, poți profita de bonus după ce ai validat contul de jucător. Vestea bună pentru tine este că după terminarea bonusului nu ți se refuză șansa de a beneficia de bonusul de bun venit, dacă alegi să continui să joci și faci o primă depunere.

  1. Bonus fără depunere de tipul rotirilor gratuite

Majoritatea cazinourilor aleg să atragă noi jucători prin acest bonus ce constă în oferirea unui număr de rotiri gratuite la sloturile online. Cu siguranță îți este cunoscută funcția care declanșează runda de rotiri gratuite și este una dintre preferatele tale, deci acest bonus fără depunere te va încânta. Nu uita, rotirile gratuite sunt valabile doar pentru anumite sloturi online!

  1. Cash back

După cum îi spune și numele, acest tip de bonus fără depunere te asigură că vei primi înapoi o parte din banii pe care i-ai pierdut și îți oferă posibilitatea unui nou câștig. Alege cazinoul potrivit pentru tine și înregistrează-te pentru a beneficia de acest bonus!

Dacă vrei să joci fără a-ți asuma riscuri, atunci fă-ți un cont la un cazinou care oferă bonusuri fără depunere și experimentează cele 3 tipuri de bonusuri prezentate. Află cine se află în topul cazinourilor românești și alege jocuri de cazino care să ți se potrivească!

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.