Ce experiență are firma de contabilitate a firmei tale?

Alexandru vrea să-și deschidă o companie. Știind că mi-am deschis mai multe firme, a trecut pe la mine, să ne sfătuim. Mai precis, dorea să-i recomand un contabil bun, cu un tarif corect. Dețin trei mici societăți și de fiecare se ocupă câte o firmă de contabilitate diferită. Nu-mi păstrez toate ouăle într-un singur coș. Desigur, l-am sfătuit pe Alexandru să lucreze cu oricare dintre aceste firme. El a ales-o pe cea cu peste 20 de ani de experiență. Dacă ai avea o firmă, ce experiență ai prefera să aibă firma de contabilitate cu care lucrezi?
Lipsa de experiență poate fi compensată de vreo altă calitate? Cam ce experiență ar trebui să aibă un contabil bun? Adevărul e că habar n-am, dar bănuiesc că un contabiul cu pesete 10 ani de experiență ar trebui să fi trecut prin mai toate greutățile cu care se poate confrunta o companie pe linie financiar-contabilă, iar dacă obține acreditări de la niște organisme abilitate, e cu atât mai bine.
Ei bine, www.Contabuc.ro este una dintre firmele de contabilitate și expertiză contabilă din București pentru PFA, IMM-uri și firme mari cu care colaborez. Interesant pentru Alexandru este și faptul că prima lună este gratuită pentru firmele nou înființate, ca a lui. Cu Contabuc va scăpa de grija controalelor ANAF și ITM. Contab e soluția optimă pentru el, aceasta oferind servicii de contabilitate, servicii resurse umane și servicii fiscale la tarife rezonabile.
De altfel, Contabuc este una dintre cele mai bine organizate firme de contabilitate de pe piața serviciilor de acest tip din România, acesta fiind și motivul pentru care sunt unul dintre clienții care doresc să am un parteneriat cu această firmă și le-o recomand și prietenilor. Oferă contabilitate de calitate, bazată pe comunicarea permanentă cu clientul, pe oferirea unor soluții personalizate, în funcție de specificul activității și de domeniul de activitate al firmei.
Le ofere clienților săi servicii contabilitate în conformitate cu nevoile pe care le au, servicii de foarte bună calitate la un tarif corect. Prețurile se calculează în funcție de mărimea firmei și domeniul de activitate al acesteia. Cred că Alexandru va plăti mai puțin, firma lui fiind mică. Iar Contabuc oferă servicii de contabilitate la cele mai înalte standarde pentru firme din orice domeniu de activitate.
Echipa Contabuc e formată din contabili cu experiență relevantă, acreditați CECCAR, pregătiți corespunzător pentru diversele situații cu care se confruntă clienții, găsind întotdeauna soluția optimă și oferind contabilitate la un nivel înalt de profesionalism.
Firma oferă consultanța fiscală necesară pentru eliminarea cheltuielilor inutile. De asemenea, Alexandru va fi la curent cu toate variantele pe care legea le permite pentru creșterea profitului său. Reprezintă o soluție reală pe care societatea lui o poate avea în lupta cu falimentul, insolvența, cheltuielile imense, taxele și impozitele, lipsa experienței și alte situații similare. O recomand nu numai eu, ci ți eficiența, responsabilitatea și experiența de care a dat dovadă de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate.
Contabuc vine în întâmpinarea firmelor care își doresc: maximizarea profitului, controlul permanent asupra fluxului de bani, situații contabile la zi și rapoarte lunare, consultanță pentru reducerea costurilor și a impozitelor.
Firma știe că detaliile sunt importante și o preocupă posibilitățile de dezvoltare a companiei dvs. Așadar, elaborează strategii și identifică orice oportunitate pentru reușitele financiare ale clienților săi. Dorește să construiască relații stabile și profitabile cu clienții și partenerii, oferind întotdeauna servicii de contabilitate de calitate, la un standard înalt de performanță și profesionalism.
Pentru a livra cele mai bune servicii, experții firmei au fost acreditați de cele mai importante organisme din domeniu, atât din România cât și internaționale: CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizați din România, CAFR – Camera Auditorilor Financiari din Romania, CCF – Camera Consultanților Fiscali din România, UNPIR – Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, ACCA – Association of Chartered Certified Accountants.
books

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Triatlon Mamaia 2013. O experiență unică!

Ce spun picioarele unei blonde, la 4 dimineața? - În sfârșit împreună! În același stil, ce spun picioarele Spanacului acum?...

Horns cu Daniel Radcliffe a apărut pe torrente!

Filmul Horns, programat în cinematografe pentru finalul acestei luni, a apărut deja în calitate DVD-Rip pe torrente. Nu este primul...

Cele mai frumoase peisaje de iarnă

A venit iarna! Într-un final, avem și noi iarnă în țară. Și cum am început să nu ne mai bucurăm...

Close