Ce aș face cu Evolio Xound Pro?

Grea încercare mi s-a pus în față. La o întrebare banală, cum să răspunzi atât de frumos, de neobișnuit, încât să câștigi un gadget frumos la un concurs online?
Întrebarea este “Ce ai face cu un Evolio Xound Pro“?

Răspunsul absolut logic și banal ar fi celebrul “aș asculta manele muzică“. Bun și de ce-ai asculta muzica la boxa externă Evolio?
În primul rând, NU ESTE DOAR o boxă externă. Suplinește și rolul unei boxe externe, ce se poate conecta la telefon, însă are și multe chestii în plus, lucruri extraordinare, pe care nu prea le găsești la alte… sisteme audio. Și-i spun “sistem audio” fără să-l ridic în slăvi. Iată de ce:

1) Este marca Evolio;
De peste 10 ani, brandul Evolio distribuie o gamă vastă de produse de calitate înaltă. Totul la un pret accesibil oricărui buzunar. Produsele acestea sunt diferite: tablete, telefoane inteligente echipamente GPS, ceasuri inteligente, scutere electrice și camere videoetc. Brandul Evolio se afla momentan pe locul 3 între branndurile locale pe principalele segmente: GPS (cota de piață 25%), telefoane inteligente 2% si tablete 10%.

De curând Evolio a pus în vânzare GPS-uri, ceasuri inteligente, camere video sport, tablete pentru copii, ceea ce l-a propulsat pe locul fruntaș la gadgeturile pentru copii.

2) Sistemul audio Xound Pro are următoarele caracteristici:
– 2 boxe a câte 5 wați. Deci nu are o boxă, ci două. Ceaa ce, pentru ascultător înseamnă un sunet de înaltă fidelitate, de la cele mai joase frecvente până la cele mai înalte note.
– touchpanel colorat; prin acesta îți poți regla culoarea ambientală în funcție de preferințe. Roșu pentru o seară romantică, când din difuzoare se aude în surdină Chris Isaak – Wicked Game;

Albastru pentru zilele melancolice, alături de Fărâmiță Lambru:

Și verde pentru când te apuci să tragi de fiare:

Pe lângă boxele și sunetul net superior, Evolio Xound Pro are și conectivitate multiplă. bluetooth, deja uzual, precum și USD și cititor de carduri! Așadar, să poți scuti bateria telefonului de-o descărcare rapidă, în cazul bluetooth-ulșui pornit, poți opta pentru muzica de pe stickul USB, sau, de ce nu, direct de pe cardul de memorie al telefonului.

Meniul sistemului audio este extrem de facil, iar funcțiile suplimentare de alarmă, ceas, calendar și radio fac din acest gadget un partener perfect pentru orice meloman.

Și revin la întrebarea de bază. Ce aș face eu cu acest gadget audio?

ei bine, spre deosebire de alți utilizatori care l-ar folosi în casă sau în vacanțe, eu l-aș folosi aproape zilnic. L-aș folosi ca sistem audio… ÎN MAȘINĂ! Da, ați citit bine, în mașină. L-aș putea conecta la bateria mașinii, prin încărcătorul de la bricheta auto, i-aș pune un stick USB sau un card de memorie cu toate melodiile mele preferate, i-aș cupla boxele mașinii (4 de 50 de wați) și i-aș da să bubuie. Asta o spun cu cea mai mare sinceritate, uitându-mă după casetofoane audio și văzându-le la niște prețuri deloc prietenoase, unele fiind incorporate în bordul mașinii.

Însă, eu am Dacia 1310. O poți deschide cu o șurubelniță. Pentru ce să risc aiurea cun un casetofon pe care trebui să-l prind în șuruburi (și să-l demontez în fiecare seară, evident), chit că ar avea el față detașabilă (am văzut niște băieți de vând fețe de casetofoane cu 10 lei, toate mărcile și modelele posibile), când mi-ar fi foarte simplu să am un sistem audio Evolio xound Pro?

Aș putea conecta telefonul direct la boxele mașinii, însă voi avea parte de un sunet slab, de proastă calitate (știu ce zic, am încercat). Acest sistem audio are un amplificator incorporat și XoundBoost, ceea ce-l face un sistem perfect pentru mine.

De asemenea, pentru a urmări și alte gadgeturi de top, vă invit să petreceți o vreme și pe canalul Youtube Testarea, prezentate de Blogatu.

evolio

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bloggerii mei – 3

Tibi's Blog Blogul lui Tibi. Omul ăsta reuşeşte de fiecare dată să mă treacă prin diferite stări. De la bălos...

Allview lansează aplicația Magic Touch și smartphone-ul P6 eMagic

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România  a lansat aplicația Magic Touch și primul smartphone...

Micșorare fișiere PDF

Am avut nevoie să trimit pe mail câteva copii ale unor acte. Și în format jpg, fisierele aveau 20 mega....

Close