Ce filme am văzut în ultima vreme

Cum de-o bună bucată de vreme (să tot fie vreo 5-6 ani) trec printr-o depresie cruntă, una din puținele lucruri care mă relaxează cât de cât este vizionatul filmelor. Așadar, mai jos pun câteva filme pe care le-am vizionat în ultima vreme, fără vreo orine oarecare, fără vreun clasament.

Omul din Toronto.
Comedie cu acțiune. Același Kevin Hart care orice ar face îi iese pe dos (vezi Ride Along). Un woody Harrelson care pare să nu fi îmbătrânit, cu un rol care-l prinde de minune. Per total o comedie bună, cu acțiune. bun de plictiseală, alături de o bere rece și-o gagică caldă.

Hard hit și Blast.
Filme făcute după același calapod. O familie se urcă în mașină și află că are o bombă care va exploda dacă se încearcă ieșirea din vehicul. Văzându-le la distanță mică unul de altul, cele două pelicule sunt asemănătoare ca poveste. Însă ca acțiune, coreanul Hard Hit ia premiul cel mare. Acțiune non stop. Pe când filmul franțuzesc este foarte static, iar actorii își recită rolurile ca la teatru, fără să simtă cu adevărat personajele jucate.

The Unbearable Weight of Massive Talent
Trebuie să fii băut bine și fumat ca să înțelegi filmul ăsta. Nicholas Cage își joacă propriul rol. Și-o face destul de verosimil. Mai comedie, mai acțiune, și-o mare bucată de “mă eu la ce plm mă uit aici” și filmul poate fi vpzut într-o seară când nu ai altceva mai bun de făcut. Dar cu ocazia asta Cage a “înviat“.

Hustle
Un antrenor de baschet caută următorul star care să joace în NBA. Un rol pe care Adam Sandler îl joacă fără efort. Și asta mă miră, deoarece nu am mai văzut filme cu el în roluri sobre, acesta jucând în roluri de retardat sau prostănac. Copie după The Air Up There cu Kevin Bacon. De această dată povestea se petrece în orașe, nu în mijlocul deșetrului african. Un film reușit, la care te poți uita cu plăcere, fără a fi însă de Oscar.

Black glasses
Film italian care pe mine m-a captivat. Nu-mi plac filmele italiene doarece nu le suport limba, însă acest film m-a ținut cu sufletul la gură. O damă de companie pentru “domni generoși” este implicată într0un accident auto în care un cuplu moare, iar ea rămâne oarbă. Ajutată de băiatul cuplului decedat, aceasta va trebui să pună capăt terorii care se năpustește asupra lor, fiind vânați de un psihopat pe care ea l-a refuzat tăios în trecut.

Bad guys
O animație destul de reușită. O bandă de hoți reușește să se transforme în bine, arătând lumii că nu orice luip, șarpe, păianjen și rechin sunt ucigași cu sânge rece, ci pot fi, după o întreagă poveste, membri de vază ai societății. Un film care mai merge văzut de câteva ori, la distanță de 3-4 ani între vizionări.

Last seen alive
Gerald Butler pleacă împreună cu soția în orașul ei natal. Pe drum, la o benzinărie, aceasta dispare fără urmă. Pentru el, începe o luptă contra cronometru și contra poliției, în care acesta încearcă să-și găsească soția. un film bun, care-mi aduce aminte de Breakdown, cu Kurt Russel, pe care-l revăd cu plăcere de fiecare dată.

În mare aceasta este lista de filme văzută în ultima vreme. Desigur, au existat și altele, însă care nu merită menționate deloc. Văd că, din ce în ce, se adeverețte faptul că filmele bune nu se mai fac. Acum toate-s făcute pe calculator, cu super eroi și alte bazaconii neverosimile.

Majoritatea filmelor le puteți viziona pe vezionline.net

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.