Ce înseamnă laptopul pentru blogger?

Ce poate însemna un laptop pentru un blogger? Dar o tabletă? Sincer, nu mi-au plăcut tabletele la început. efectiv nu le vedeam rostul. Nu poți suna de pe ea, la ce-ți trebuie? Să te joci și să asculți muzică? Merci, am telefon. Și de la o vreme, nu mai ascult muzică. Cică surzești de la căștile alea de le vâri în ureche. Deci să-mi iau niște căști imense să râdă metrou de mine? nu merci. Pot dormi în metrou/ autobuz și fără muzică. Mă leagănă angrenajul de călători de n-am treabă.

Însă, cu timpul, am văzut necesitatea unei tablete. Și cum mi-am luat deja una (abia aștept să vină), voi scrie de pe ea. Îmi era foarte utilă când eram paznic pe aeroport. 12 ore să stai acolo fără să faci nimic, turbai. Eu îmi luam seriale pe telefon. Am văzut 90% din episoadele din CSI Miami pe telefon.
Știu că într-o zi luasem un laptop la mine. Îl împrumutasem de la Duda, că plecam la mare. Și l-am întrebat pe șef:
– E voie cu laptop? Să-l trec vama?
– E voie mă, că nu e cuțit sau pistol
– Dar e… laptop, eu sunt pus acolo la pază nu să mă uit la filme…

Și-am trecut vama cu el. Dacă era să mă întrebe careva îi ziceam că dimineața, când ies din tură plec direct la mare, mă așteaptă văru-meu cu mașina. Și unde era să las laptopul? Că nu-i al meu și n-am încredere să-l las la vamă. Dar n-a fost nevoie.

În ultima vreme s-au ieftinit laptopurile. Ce era anul trecut 1600 RON, acum iei cu 1250. Cu niște caracteristici mai bune.
De exemplu, am pus ochii pe două laptopuri excelente. Am intrat pe magazinul Delmag și-am dat la laptopuri. Am ochit un HP CQ58-350SQ și un Samsung NP300E5X-A02RO, ale căror specificații le vedeți mai jos.
laptopuri

Pentru blogger laptopul poate însemna o gură de aer. Mai are o idee, mai observă ceva în jur, se apucă și scrie. Și le are acolo deja ideile trecute. eu de exemplu am pe telefoane câte 10-20 de sms-uri, ciorne, cu idei. Și uit de ele, să m-apuc să le scriu. Pentru că nu le am la îndemână. Cum laptopul e mai greu de cărat, îl păstrăm pentru călătorii/ acasă și trecem la tablete. The next big thing.

Eu mi-am luat o tablețică, însă are doar 512 mega ram. 4 giga memorie internă și nu suportă 3g. Măcar are wireless, căci pot seta telefonul ca hot-spot și pot naviga pe net de pe tabletă.

tableta Și hai să caut ceva mai acătării, pentru viitor. Și dau frumos la tablete și văd ceva mișto de tot. Go Clever i720. La care am două procesoare la 1ghz și 3g. Adică pot să-i înfig stickul de net direct, fără să-mi consum bateria la telefon folosind hot-spotul pornit pe el.

Și mai au o surpriză. Te poți abona aici la newsletter-ul Delmag și ești primul care află de super ofertele de Black Friday.

Păi cu așa magazin cu prețuri OK, la îndemâna oricui, ce mai stăm? Spor la cumpărături!

Articol participant la Blog Friday 2013.

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bicicleta furată!

S-a furat o bicicletă! Acest titlu, din păcate, ar trebui să fie din ce în ce mai rar. Însă, anual...

EXPRESII ALAMBICATE DIN LIMBA ROMANA! ….

  In limba romana,o limba frumoasa,dulce si bogata, jocurile fonetice se bazeaza pe rostirea alternanta a consoanelor oclusive – “...

Vara asta tocmai.ro plateste transportul

O chestie foarte bună și practică a celor de la Tocmai.ro. Aceștia vor plăti transportul pentru toate produsele vândute/ cumpărate prin...

Close