Ce înseamnă televiziunea asta…

Adevărat că televiziunea te ajută, ceva de nedescris. Și zic asta deoarece văd că un oarecare, cum era ciobanul Ghiță, acum a devenit vedetă. Nu am nimic cu el, Doamne ferește. Ziceam doar cum un necunoscut ajunge vedetă în urma unor spoturi publicitare. Aici e foarte OK departamentul de PR al Vodafone.
Mai era și ăla cu Adrian Șoferul, sau cum îi zice. Care are un spot incredibil de slab. Deja devine enervant să-l văd p-ăla cum urlă că “te iubesc cât Casa Poporului” and so on. Spot slab, după părerea mea, însă observ cum și el a devenit acum vedetă. La început avea 212 like-uri de facebook. Acum are peste 80.000. Asta în timp de 1-2 luni?
Și eu, în decurs de 2 ani, abia am strâns 900 de like-uri, din care vreo 400 sunt date așa, din burtă. (like contra like and stuff).

Așadar, iată la ce te ajută televiziunea. Parcă Loredana Groza spunea că nu există publicitate negativă. Pe de-o parte e adevărat, pe de alta nu.
Una e să declari că “la Dentaflux, cabinet stomatologic, mi-au picat plombele după 2 ani“, alta e să zici “Jegoșii ăia de la Dentaflux mi-au făcut o lucrare de toată jena. Nu recomand nimănui!“. În cazul al doilea, publicitate îi vei face cabinetului stomatologic, în timp ce te îngropi pe tine.

Însă, în principal, cam oricine a ajuns pe sticlă, indiferent că e o coardă de cea mai joasă speță, indiferent că e Prinț de Roade-Boabe, a ajuns vedetă. Așa că, mă gândesc serios cum să mă bag și eu eu pe undeva să ajung pe sticlă. Să fac un împrumut de nevoi personale, ca să-mi cumpăr un loc într-o emisiune d-asta de scandal, să-mi dai cu părerea dspre X subiect? Sau dacă tot iau credinte bancare, să plătesc o mână de specialiști să-mi facă un SEO perfect pentru domeni, să-mi crească pagerankul la 5 și să-mi facă reclamă pe niște site-uri foarte citite?
Care ar fi soluția?
Deși, eu tot la televiziune mă gândesc… Să ajung să-i spun de la obraz ăluia de-i îmbracă pe prezentatorii știrilor:
– Băi, ți-ai bătut joc de viața lui Busu, nenorocitule!
lol

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Grupările infracționale au vreun rost?

Grupările infracționale, sub orice nume ar fi ele cunoscute (triade, Yakuza, cosa Nostra, clanul Căldăraru etc), au vreun rost pe...

Cum să stai fără Facebook o lună?

În cazul meu a fost simplu. Am scris un pamflet pe tema numărului mare de chinezi. Adică era vorba că...

Vaca cu blog

Atenție stimați cititori spănăcești! De la o vreme, prin mediul 2.0 cum e acum mișto să zici, umblă o animală...

Close