Ce-am mai testat de mâncat și băut

Vreun fel nou de mâncare nu. Deși am dat de ciocolățelele Kiss la Mega Image. Cine-și mai aduce aminte, de prin anii 90? Au cam același gust, însă parcă sunt mai fade, nu așa “zemoase” ca înainte. Și nu au decât cu aromă de căpșuni, pe cele de banane nu le-am găsit. Însă românii care vor pleca la greci pe litoral 2017, vor da de ele prin magazine și buticuri.

Însă am pus azi ochii pe-o budelcă de gumă de mestecat Orbit. Bubblemint îi zice. M-am pus să mestec 2 pastile și… efectiv o explozie de aromă mi-a invadat papilele gustative. Nu știu dacă a mai gustat cineva guma asta, însă e genială. E ca și cum ai mesteca Wrigley’s de fructe cu o ușoară urmă de mentă. Menta nu o prea simți la gust, dar simți “răcorela” pe limbă și în cerul gurii. Și față de alte gume de mestecat, nici după 10 minute nu i s-a dus gustul. Abia după o oră a început să fie mai puțin aromată și mai greu de mestecat, mai tare.

Cât despre băutură, am pus ochii pe “root beer. În traducere mot-a mot însemnând “bere de rădăcină“. Nu știu de ce fel de rădăcină e făcută berea asta, însă e bună. Pe etichetă scrie: bere nealcoolică cu sasparilla, ghimbir si lemn dulce. Mai zice că rădăcina este de sasparilla și ghimbir. E o băutură dulce, aduce oarecum a bere, însă mi-emi aduce aminte de un sirop de tuse foarte la modă acum 20 de ani. Cred că unul de pătlagină, dacă nu mă înșel. Și nu o spun cu răutate, beam din siropul ăla o gură pe zi, de plăcere. Berea am găsit-o la un Plafar din Park Lake și costă 6.4 lei. Scumpuță pentru cantitatea de doar 375 ml. Dar consider că o dată la lună merge să dai banii ăștia pentru o sticlă.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Știri mondene

Mă uit în jurul meu și mă minunez. Așa știri... Numai violuri, crime, sinucideri (unele ratate), precum și fel de...

Cea mai ușoară meserie din lume!

V-ați gândit care e cea mai ușoară meserie din lume? Pilot de teste pentru BMW? Secretară? Cafetieră? Dormitoare? Spălător de...

Grupul de Facebook

Am deschis un grup de Facebook. Se numește Bloggeri de top “Nimic extraordinar în asta”, veți spune. Și vă voi demontra...

Close