Ce optiuni extra va ofera o imprimanta moderna

Nu vom dezbate ce imprimanta este mai buna: inkjet sau laser. Din punctul nostru de vedere, ultima este net superioara, prezentand fiabilitate mai buna, viteza de tiparire mai mare si calitate inalta.

Imprimantele simple, cum sunt noile printere laser monocrom Kyocera, nu aduc functii suplimentare, insa se potrivesc de minune in orice birou de firma, de exemplu: iti permit sa printezi contracte, facturi, fluturasi, formulare, evidente contabile sau trimite faxuri si in plus ofera  preturi mai mici per pagina, se infrunta cu cele mai putine riscuri, dispun de cel mai mare rulaj lunar si se bucura de un pret mai mic de achizitie.

Multifunctionalele sunt si ele o varianta la indemana, daca doriti sa salvati spatiu in birou prin imbinarea a trei echipamente distincte intr-unul singur: imprimanta, scanner, fax.

Care sunt dotarile extra oferite de o imprimanta laser

Optiunile extra aduc costuri in plus, putand costa chiar mai mult decat imprimanta in sine! Iata cateva dintre acestea:

  • Duplex – asigura printarea fata/verso, reducand cantitatea de hartie folosita.
  • Retea – puteti printa si scana prin retea, intr-un grup de utilizatori.
  • Wireless
  • ADF – scanner-ul, prin intermediul unui dispozitiv de pe capac, poate sa scaneze in mod automat in jur de de 10-50 pagini (depinzand de model).
  • Scanare Duplex
  • Memorie suplimentara

Speram ca veti face cea mai buna alegere in ceea ce priveste dotarea biroului cu o imprimanta sau multifunctionala laser, interesandu-va ce model este mai potrivit tipului de activitati desfasurate, al costurilor si al extra-optiunilor puse la dispozitie.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Face “Mad Max” pușcărie?

Văzusem zilele trecute o știre aparent banală: "accident rutier la Fântâna Miorița". N-am dat importanță pe moment, deoarece am mai...

Cei mai buni acumulatori?

Mă gândeam să-mi cumpăr mouse ieri, după o vizită la Megamall. Pusesem ochii pe un Hama Knallbunt, însă după reviewurile...

Banii se simt cel mai bine în portofele de lux!

Se apropie sărbătorile de iarnă și am multe persoane cărora vreau să le fac un cadou. Și, în această perioadă,...

Close