Ce optiuni extra va ofera o imprimanta moderna

Nu vom dezbate ce imprimanta este mai buna: inkjet sau laser. Din punctul nostru de vedere, ultima este net superioara, prezentand fiabilitate mai buna, viteza de tiparire mai mare si calitate inalta.

Imprimantele simple, cum sunt noile printere laser monocrom Kyocera, nu aduc functii suplimentare, insa se potrivesc de minune in orice birou de firma, de exemplu: iti permit sa printezi contracte, facturi, fluturasi, formulare, evidente contabile sau trimite faxuri si in plus ofera  preturi mai mici per pagina, se infrunta cu cele mai putine riscuri, dispun de cel mai mare rulaj lunar si se bucura de un pret mai mic de achizitie.

Multifunctionalele sunt si ele o varianta la indemana, daca doriti sa salvati spatiu in birou prin imbinarea a trei echipamente distincte intr-unul singur: imprimanta, scanner, fax.

Care sunt dotarile extra oferite de o imprimanta laser

Optiunile extra aduc costuri in plus, putand costa chiar mai mult decat imprimanta in sine! Iata cateva dintre acestea:

  • Duplex – asigura printarea fata/verso, reducand cantitatea de hartie folosita.
  • Retea – puteti printa si scana prin retea, intr-un grup de utilizatori.
  • Wireless
  • ADF – scanner-ul, prin intermediul unui dispozitiv de pe capac, poate sa scaneze in mod automat in jur de de 10-50 pagini (depinzand de model).
  • Scanare Duplex
  • Memorie suplimentara

Speram ca veti face cea mai buna alegere in ceea ce priveste dotarea biroului cu o imprimanta sau multifunctionala laser, interesandu-va ce model este mai potrivit tipului de activitati desfasurate, al costurilor si al extra-optiunilor puse la dispozitie.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Câteva mașini superbe

Nu încep a re-re-re-povesti că mașina mea preferată este Dodge Charger 1969. Mai există câteva mașini vechi ce mi s-au...

Mare atenție – Concurs 2

Am mai spus săptămâna trecută că am pornit un concurs. Am invitat lume într-un grup de facebook, creat special pentru...

Vai, a ieșit Firea primar…

Plânge tineretul frumos și devreme acasă că a ieșit Firea primar. Cum se poate așa ceva când toți au votat...

Close