Ce părere aveți despre părinții voștri?

Din câte am văzut, am fost aprig criticat de fel de fel de indivizi. Oameni pe care-i consideram prieteni.
Asta pentru că nemernicul de mine a avut neobrăzarea de-a deschide subiectul homosexualitate și de a-și expune punctul de vedere.

Asta într-un mod deschis, neînjurând pe nimeni, ci doar voind să înțeleg ceva. Anume de ce e normal ceva anormal?

Și mi-am atras mai multe injurii decât concepeam. Repet, din partea unor oameni pe care-i consideram prieteni. Și asta mă rănește mult.
Una e să-ți expui punctul de vedere, diferit de al altuia, alta e să ne comportăm ca niște bădărani. Nu dau nume, sper să se simtă aceia despre care vorbesc. Dacă nu se vor simți, e jale. Mare păcat. Dar deh, trecem peste.

parentsȘi așa ajungem la întrebarea din titlu, ce părere aveți despre părinții voștri?

Majoritatea veți avea o părere bună, cum dracu să vină careva să vă spune ceva urât de ei? Și e normal.
Unii nu dați doi bani pe ai voștri sau pe cei din jur. Domnul “ziarist” cu umor grobian știe despre ce vorbesc. Asta e modalitatea lui de-a spune că i se rupe de tot și toate. Am mai văzut eu specimene d-astea. Toți se dau mari zmei pe net și-n viața reală sunt cântăriți pe ei.

Să revenim. Îmi cer scuze față de cititori pentru abatere. Însă asemenea jigodii care mă înjură de frică nu merită să respire același aer cu noi…

Așadar, ce părere aveți despre părinții voștri?

V-au dat o educație bună? Ce v-au învățat despre homosexualitate?
Recunosc, pe mine nu prea m-au învățat. Nici de bine, nici de rău. Nu mi-au zis nimic de ei. Că există sau că nu. Însă am avut părinți o mamă și un tată. Nicidecum 2 tați sau 2 mame. Sau Doamne ferește, cum am mai spus, vreo 4 tați și 3 mame, claie peste grămadă acolo.
Am crescut având impresia că homosexualitatea este anormală. Nu este în voia firii. Am fost homofob o bună bucată de vreme. Nu mi-e rușine s-o recunosc. Și dacă ăștia de mă citiți trageți concluzia că eu nu merit atenția voastră, doar pentru acest punct de vedere, vă rog să închideți pagina mea. Atunci se vor vedea adevărații spălați pe creier.

Am zis am fost homofob. Acum nu mai sunt. Îmi repugnă însă ideea de-a vedea doi bărbați sărutându-se sau coțăindu-se. La lesbiene dacă m-am uitat și mi-a plăcut? Da, la început. Dacă după 2 minute n-apare nicio mătărângă să le reguleze, închid filmul. Este scârbos. Da, ați văzut un bărbat să zică faptul că filmele cu lesbiene sunt scârboase.
Acum sunt de părere că fiecare are dreptul să facă ce vrea. E limbistă sau curist? Foarte OK, în dormitorul lor personal să fie cum sunt. N-am nicio problemă de-a sta de vorbă cu un homosexual, de a-i strânge mâna, de-ai fi prieten. E homosexual, nu ciumat! Atâta timp cât nu mă urmărește în toaletele publice e OK.

Părinții mei consideră că homosexualitatea nu este ceva normal. La fel și bunicii mei, toate rudele și toți prietenii. Da, am multe rude, bunici și străbunici coțăitori de femei, ceva de speriat, s-au înmulțit ca iepurii.

Și revin cu întrebări la voi. Părinții cum v-au învățat despre homosexualitate? Că e în regulă sau că nu e?

Dacă v-au spus că e-n regulă, majoritatea veți minți. Mai ales ăștia de-un leat cu mine.
Dacă veți spune că v-au învățat că nu e ok, atunci ce faceți mă? Voi spuneți că homosexualiatatea este ceva normal, firesc. Adică părinții voștri au fost niște dobitoci îndoctrinați în comunism? Că homosexualitatea ne bună, nu e un lucru firesc, orizonturi noi și toate cele?

Să-mi fie rușine că spun așa ceva despre părinții voștri? Nu spun nimic, vă întreb cum îi vedeți voi în ipostaza asta. Ce credeți despre mentalitatea lor? Uite așa cu mentalitatea lor eronată v-au crescut mă, v-au spălat, v-au dat la școală, v-au oferit o educație, au făcut tot ce-au putut pentru voi.
Evident, nu toți, dar majoritatea. Chit că au divorțat sau nu. V-au iubit. Poate mult, poate mai puțin. Însă n-ați ajuns unde sunteți acum fără un sprijin din partea lor.

Și acum când vine un cretin îndoctrinat ca Spanac (uite ce față de tâmpit are – la dracu, în poza aia cu tricou verde am o față de cretinel) și vă atrage atenția, ce faceți?
Nu aveți niciun argument solid. Absolut niciunul.
Da, moralitatea e relativă, după cum spunea un prieten, acum 100 de ani rochia deasupra gleznei era tabu, acu e OK să umble cu țâțele goale pe plajă.
Însă și moralitatea asta are o limită. Limita decenței. Acolo la desfrâu. Nu mi se pare normal ca femeile să stea cu țâțele goale la plajă. Mai ales de față cu alți bărbați, de față cu copii și bătrâni.
Asta nu înseamnă că nu mă uit la ele. Mă uit, chiar cu nevasta de mână. Una e uitatul, alta e înșelatul. Dar dăm în alte discuții și îmi pare că n-am cu cine discuta.
Deh, sunt eu un cretin îndoctrinat cu minte de fascist.
Cu ocazia asta sper să separ cititorii. Cei care cred că au ceva de învățat de la mine, sau eu de la ei, sau măcar să râdem nițel, sunt bineveniți. Cei care cred că-s un înapoiat DOAR pe sistemul reținerii față de homosexualitate, drum bun, cale bătută.

Și dacă tot e așa de lucru firesc, atunci cum naiba de suntem peste 6 miliarde de oameni heterosexuali? Cum naiba de animalele sunt heterosexuale? Hai, mai zi-mi ăla cu delfinii homosexuali care fac sex de plăcere. Deci excludem câțiva delfini. Bașca un gâscan, citisem într-un ziar că un gâscan se îndrăgostise de un purcel. Lucru pe bune. Sunt excepții. Și culmea, AL DRACULUI DE RARE!

P.S. GOOGLE E HOMOFOB! AM DAT CĂUTARE DUPĂ “PARENTS” ȘI IATĂ CE MI-A GENERAT. NUMAI BĂRBAT ÎMPREUNĂ CU FEMEIE CA FIIND PĂRINȚI. HUO GOOGLE!

Pe viitor vin discuții despre misoginism. Și de faptul că TOȚI bărbații sunt sau au fost misogini. Măcar pentru o clipă.

Comments

comments

47 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Fotografia, la indemana oricui

In vremurile actuale, o fotografie este ceva atat de banal ca drumul umed in timpul ploii. Imi amintesc vremurile din...

Cum am ajuns eu, peste noapte, un “mâncător de căcat”

Am dat share ieri la articolul acesta, scris acum 7 ani. Și s-au găsit să sară acum atacatorii, că îi...

Românii au talent! La scuipat coji de semințe și ascultat de manele…

Din păcate, în ultima vreme, cam la asta au talent românii noștri. Să stea până la 4 dimineața în fața...

Close