Ce personaje ar trebui să readucă Game of Thrones?

Serialul preferat al multora, Game of Thrones, se apropie de sfârșit. Adică mai are vreo 5 episoade și se termină. Cam din pripă, însă asta a fost decizia, de-a se retrage cât sunt încă pe val. În plus, au așteptat cam 7 ani până să vină iarna aia…

În primele 2 episoade din ultimul sezon ne-am reîntâlnit cu aproape toate personajele care au rămas în viață. Și se zice ca-n lupta finală va apărea și armata Lannisterilor, care se lasă așteptată. Asta dacă Cersei o va trimite la luptă sau nu. Tare aș vrea să-l văd pe Munte luptând cot la cot cu fratele lui, Câinele, împotriva mortăciunilor. În plus, parcă și Muntele e mort și readus la viață altfel decât era. Un monstru.

Și-mi aduc aminte cu drag de câteva personaje pe care aș vrea să le văd înviate pentru bătălia împotiva oamenilor de gheață.

1) Syrio Forel. Profesorul de scrimă al Aryei. Zice-se c-ar fi murit în luptă cu Meryn Trant, însă Câinele e de părere că orice băiețel înarmat cu un băț ar putea învinge 3 Meryn Trant, darămite spadasinul șef al Braavosului, Syrio. Așadar, ar fi ceva extraordinar ca Syrio să reapară.

2) Daario Naharis. Prim bodyguard al Daenerysei Targaryen, apoi amantul acesteia. Rămâne în Meereen ca să asigure pacea până se va alege un nou guvern. Presupun că între timp ăia s-o fi mobilizat și au făcut niște alegeri, așadar Daario va veni să-i ajute pe Daenerys și Jorah.

3) Melisandre. Vrăjitoarea roșcată (de ce naibii vrăjitoarele sunt roșcate – vezi și Rowena din Supernatural și Willow Rosenberg din Buffy, spaima vampirilor). Se ște că va reveni, deoarece soarta ei este pecetluită în Westeros.

4) Benjen Stark. Unchiul lui Jon Snow, care l-a salvat în dramaticul penultim episod al sezonului șapte. Fusese rănit de un om al gheții, însă nu se transformase complet. Apoi a fost copleșit în luptâ, dându-i râgaz lui Jon sâ fugă. Poate nu a murit nici acum, cum nu a murit nici când a fost prima dată rănit.

5) Thoros of Myr. Preotul bețiv și afemeiat care l-a readus la viață pe Beric de vreo 6 ori. Parcă a murit așa, în van, în sezonul 7. A fost rănit de un urs înghețat, apoi a murit în timpul nopții. Și i-au ars trupul ca să nu se transforme. Prea abruptă trecerea lui între cei drepți. Poate Zeul Luminii l-o învia pentru a mai fi de ajutor cuiva în lupta finală. Rămâne de văzut.

De asemenea, s-a zis că toți uriașii au murit, câțiva putând fi văzuți în armata oamenilor de gheață. Cu toate acestea, când toată lumea bea alcool în sezonul 8, episodul 2, Tormund a scos un corn în care avea lapte de uriașă, care-i dă putere. Așadar, de unde l-a luat îl avea, de când era mic (de la 10 ani), sau l-a luat proaspăt? Dacă era proaspăt, poate Wun Wun nu era singurul uriaș în viață.

Acestea sunt cele 5 personaje pe care mi-aș dori să le revăd în serial. Cine are alte preferințe?

Game of Thrones

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum e să fii cel mai nesimțit om de pe planetă?

Hai să vă explic eu pe îndelete cum e să fii cel mai nesimțit om de pe lumea asta. Avem...

FUFOrial roşu

Azi Spanac prezintă FUFOrialul roşu, numit reacţie (foforialul 5 încă nu este refăcut - primul fuforial reacţie). Ştim că lumea...

Cum te ajuta kiturile tuning sa ridici performantele masinii tale

Se pare ca tuning-ul auto este tot mai prezent in ziua de azi in randul soferilor din Romania, iar acest...

Close