Ce purtăm iarna asta?

Ce-i în trend? Ce-i la modă? Cu ce ne înțolim nou?
Astea-s întrebările cu care ne confruntăm în prag de sărbători. Mai e puțin și încep să vină tot felul de moși, după unii, inventați. Alde Moș Nicolae, Moș Crăciun, Moș Ene și comunistul Moș Gerilă.

Vom vorbi despre ce purtăm iarna. Evident, haine groase. că doar nu ne-am duce acum pe litoral, cu slipul de blană pe noi. Deși, pe-o furtună groaznică, în septembrie 2008, în toată vama veche făceau baie 4 nebuni. Eu și flăcăii de la Gândul Mâței din Republica Moldova.

Însă și hainele astea de iarnă costă. Ce bine dacă s-ar da haine pe ochi frumoși… aș avea acasă 15 șifoniere tixite! Deocamdată am numai 3. Și ați observat cum e, că nu-s singur care mă lovesc de problemele astea. am șifoniere pline de haine și când vreau să ies undeva observ că n-am nimic bun. Ori sunt mici, ori necălcate, ori în fundul șifonierului, nici nu mai știu de ele, căci n-am mai purtat unele de vreo 4-5 ani. Musai trebuie să mai fie câțiva cu aceleași probleme.

Noi, bărbații, degeaba spunem că femeile pierd o groază de timp cu machiatul și aranjatul. Dacă e să ne spună să ne îmbrăcăm, că ieșim în oraș, suntem gata în 3 minute. Cel puțin așa credem noi.
– Ce-i bluza aia pe tine?
– Ce să fie?
– Păi tu iei bluză roșie sport? Uite-te la mine ce elegantă sunt. Nu ies cu tine în halul ăla! Ia-ți o cămașă frumoasă.
– N-am călcată!
– Ți-am călcat 5!
– Păi asta are un nasture lipsă, asta mi-e mică și astealalte nu-mi plac.
– Ia-o p-aia albastră! uite ce frumoasă e!
– Nu-mi place, arăt ca un papițoi!
– Pune mâna și te îmbracă sau nu mai mergem nicăieri!

Și ce să faci. Vrei nu vrei te îmbraci cu ce vrea doamnă-ta. Altfel mănânci răbdări prăjite, în pat. Adică preșul de la intrare.
Altă probleme cu care ne confruntăm noi bărbații e aia cu șosetele. Nu știu cum naiba bagi 40 de șosete la coșul de rufe, nu se știe câte se spală, pe sârmă ajung ude vreo 35, apoi uscate vreo 33. Și te uiți între toate și nu găsești decât cu mare greutate o pereche! Că-s restul toți desperecheați. Ori unul mai mare, unul mai mic, ori unul mai decolorat ca altul. Ceva se întâmplă cu șosetele astea? Deci e clar, Moș Ciorăpilă vine și le ia!

În sprijinul nostru, al bărbaților de pretutindeni, vine Miniprix. Iată ce mi-am ales eu nou pentru iarna asta.
cizmaO pereche de ghete de piele, maron, mărimea 43. Bad ass looking boots! Right here!
V-am mai spus în nenumărate rânduri, am probleme cu găsirea unor încălțări pe placul meu. Însă, din tot ce-am luat până acum de la Miniprix n-am găsit nimic care să nu-mi placă. Poate o cămașă care mi-e strâmtă pe mine. Deci o dau cadou. Dar din dar se face raiul, da?

În sus, Cămașa multicoloră de aici. Spuneți-mi mie dacă ați văzut vreodată o cămașă așa frumoasă ca asta? Mi-aș lua vreo 3, sincer să fiu! Apoi aș lua căciula asta îmblănită. Pe vremuri erau tare la modă. Și știți cum moda revine, da? Iar la pantaloni, din păcate n-am găsit decât ăștia albi să aibă măsura mea. Burta mare din păcate… Prea mare…

camasa pantaloni caciula

Și pentru că orice bărbat care se respectă are telefonul mobil în mână și pe closet (nu râdeți, că-i adevărat), descarcă aplicația Miniprix (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele!

Articol participant la Blog Friday 2013!

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Vara asta tocmai.ro plateste transportul

O chestie foarte bună și practică a celor de la Tocmai.ro. Aceștia vor plăti transportul pentru toate produsele vândute/ cumpărate prin...

Povești cu… fantome!

De vânzare! Concursuri! Data trecută v-am spus despre locurile de mister din România. De data asta ce-ați spune niște... fantome?...

Viva D8. Tablețica cu “flocoșei”

Înainte să-mi săriți în cap pentru acest titlu mai neortodox, vă rog a citi cu atenție dicționarul limbii române. Apoi...

Close