Ce service e specializat în repararea alternatoarelor?

Dețin un autovehicul Dacia, nu tocmai nou, ale cărui diverse piese au început să cedeze, mașina arătându-și vârsta. Mai mult, tocmai am constatat că are și defecțiuni de natură electrică. Știam precis că alternatorul îmi joacă o festă, dar nu știam ce service e specializat în repararea alternatoarelor. Este o componentă de bază a motorului, prin intermediul alternatorului realizându-se generarea și încărcarea cu curent electric a mașinii.
Fiind foarte mult folosit în momentul în care pun în funcțiune motorul mașinii, alternatorul e supus unei mari uzuri, care conduce, adesea, la o deteriorare foarte serioasă. Știam că dacă s-a stricat definitiv alternatorul Daciei mele, singura opțiune viabilă care mi-a rămas este înlocuirea acestuia. Trebuia să găsesc un service în care se fac reparatii alternatoare Dacia

M-am interesat în rândul prietenilor mei care au un autovehicul și mai mulți mi-au spus că SC Total Auto Electric SRL i-a ajutat să-și minimizeze costurile și le-a reparat defecțiunile de natură electrică. Prețurile achitate au fost neașteptat de convenabile, fiind stabilite în funcție de natura defecțiunii și de perioada de reparare necesară.

Lucrătorii firmei sunt specializați în domeniul electric, componentele de natură electronică a mașinilor fiind sub atenția lor încă din anul 2008, când s-a inaugurat actualul service Total Auto Electric. De la acea dată sunt specializați în domeniul electric și electronic, intervențiile axându-se mai ales asupra componentelor sistemului electric al autoturismelor.
Echipa reparatii-alternatoare.com oferă servicii de reparații alternatoare pentru orice marcă auto, motociclete, camioane. Firma are contracte încheiate cu mai multe societăți partenere, colaborând cu reprezentanțele auto Opel, Dacia, Ford, Logan, BMW, Audi.

Total Auto Electric e singurul service bucureștean capabil să rezolve toate problemele de natură electrică ale oricărei mașini, indiferent de producător sau model. În vederea unei diagnoze avansate sau chiar a reparării unei componente a sistemului electric, suntem invitați în service-ul din Bd. Energeticienilor nr. 12, sector 3, București, aici activând o echipă de specialiști în vederea rezolvării tuturor cererilor primite. Pentru detalii, putem suna la telefon 0766748211.
Îmbinând perfect abilitățile personalului cu logistica modernă de care dispune, service-ul e capabil să găsească soluțiile optime pentru orice defecțiune de natură electrică ți electronică. Astfel, oferă atât reparații pentru piese precum electromotoare, alternatoare, computere de bord, aeroterme sau aparate de aer condiționat pentru autoturisme, cât și înlocuirea oricărei piese afectate iremediabil.

Total Auto Electric se adresează atât clienților din București, cât și celor din provincie, care au prioritate. Trebuie ca piesa defectă (în cazul meu, alternatorul), să fie predată unei firme de curierat rapid. Într-o zi sau două ajunge în service-ul companiei, iar acolo, garantat, în numai 24 de ore, se repară și se predă firmei de curierat pentru a vă fi returnată. Sigur, ne și putem deplasa personal la service-ul firmei.
Pentru reparațiile efectuate se oferă următoarele garanții:
– un an persoanelor fizice
– 6 luni persoanele juridice și pentru cele care folosesc mașinile în activitatea de taximetrie.

Grozav, nu?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.