Ce telefon să-mi iau?

Am o întrebare pentru popor. Ce telefon să-mi iau? Musai trebuie să-mi schimb janghina actuală, după cum bine știți.
După câteva căutări m-am hotărât asupra lui Samsung Galaxy Note 2.
Însă, nu e totul așa de frumos pe cât credeam eu.
Am ales special modelul ăsta deoarece am văzut multe filmări/ fotografii cu el, ba chiar l-am și butonat (merci Alex Damian!) și mi-a plăcut foarte mult. Are ecranul mare, dar nici înfiorător de mare, aplicațiile merg cursiv, iar pe parte foto/ video n-are decât o singură problemă. aceea că-i lipsește stabilizarea optică la fotografiere. E acesta un impediment imens?
Telefonul vreau să-l iau mai mult pentru foto/ video/ ecran mare.
Alt model care mi-au făcut cu ochiul e Nexus 5.

Pe parte video/ foto e nițeluș mai slab decât Note 2-ul. Culorile mai slabe, însă pozele mai deschise la culoare.
De asemenea are ecranul de 4,95 inci. Mi-ar fi plăcut să fie mai mare puțin. Îmi place în schimb cum arată, bașca faptul că e făcut special pentru Android. Ca punct forte observ quad core de 2,2 GHz și ecranul FullHD.
E nevoie neapărat de un ecran FullHD la telefon? E așa mare diferența dacă vezi un film de FuillHD pe 4,95 inci față de un HD pe 5,5 inci? Ce, se vede cumva cu pixeli? (filmul să fie FullHD în telefon).

Altă parte bună la Nexus 5 este faptul că are 445 ppi față de doar 267. E și asta un impediment major în alegerea lui Note 2?
Partea nasoală la Nexus este faptul că mori cu 16 sau 32 giga memorie (12 sau 24 pt utilizator), pe când la Note 2 îi poți pune un card micro SD.

Și când am crezut că bătălia se va da între aceste două telefoane, Eddie mă bate la cap cu PureView de la Nokia Lumia 925. Că-i cel mai bun telefon de pe piață, n-am viruși, am jdemii de aplicații, că WP (windows phone) e viitorul etc.
TELEFOANE
Evident, mi-a plăcea și un HTC One M8, sau chiar un HTC One Max (nou apărut), însă trebuie să mă încadrez într-o sumă.

Cred că pun mâna pe un One Max să-i fac un review, să-l arăt lumii, până atunci îi puteți citi caracteristicile uimitoare pe site.
Și revin  la întrebarea mea. Ce să-mi iau? Ba chiar pun și un poll, să vedem părerile voastre. Apropos, stați pe-aproape, voi porni cât de curând un concurs nou, c-o grămadă de premii!

Ce să-mi iau?

View Results

Loading ... Loading ...

Comments

comments

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Rusia va fi exclusă din G8?

Premierul britanic, David Cameron, a declarat iei în Camera Comunelor faptul că în convenția G7 de lunea viitoare de la...

Nunta de diamant

Cică odată cu trecerea anilor și legătura dintre soți se consolidează, ba ajung și la nunta de diamant. Bine, la...

Top 5 cele mai intalnite greseli cu privire la achizitionarea si intretinerea televizoarelor

Din randul electrocasnicelor cu siguranta televizorul este produsul vedeta. E ceea ce ne ofera bucurie si distractie in clipele petrecute...

Close