Ce-ți inspiră “Made in Romania”?

De o bună bucată de vreme, a devenit sport național aruncarea cu noroi în numele țării. Adică România e nasoală, românii sunt proști, mai bine nu mă nășteam decât să vin aici pe lume, prostii de genul ăsta. Ce e mai rău e că astfel de vorbe nu sunt doar în stadiul incipient, de a vorbi cu 2-3 prieteni și din ce în ce mai mulți “influenceri” aruncă vorbe de ocară asupra țării, atrăgând de partea lor alți oameni ușor influențabili.

Am ajuns să credem că “Made in Romania” e mai nasol decât “Made in China“, sau mai nou, “Made in PRC – People’s Republic of China“. Nimic mai adevărat. Trebuie, într-adevăr să cauți firme serioase ca să ai produse de calitate, la prețuri avantajoase.

Păcat că-n goana după case din ce în ce mai frumoase, cu mai multe camere (serios, la ce îți trebuie 10 camere în casă?), aceștia uită de ceva extrem de important: natura. Văd atâția care și-au făcut case imense, cu o curte în care abia are loc o mașină. Și aia asfaltată, că deh, să nu se umple totul de noroi când plouă, nu?

Și asta o zic deoarece am văzut-o la mulți, nu la 2-3 inși. Niciunul nu a pus prea mult preț când și-au ridicat casele de la zero. Și acum se plâng că nu prea au câinii și copiii să zburde. Abia au un petic de iarbă unde au îngrămădit câteva flori. Soluția este să mai cumpere un petic de pâmânt (dacă mai e), lângă parcela lor. Altfel, cum faci să aduci natura la tine acasă? Nimic mai simplu. Niște jardiniere de calitate, și priveliștea se va îmbunătăți considerabil. În plus, aerul din jurul casei va fi mai nepoluat, deoarece unde-s plante, există și oxigen.

Cei de la TechStone au o varietate vastă de jardiniere de cea mai bună calitate. Acestea sunt rezistente, făcute să reziste intemperiilor și vremii capricioase de la noi, iar prețurile sunt extrem de accesibile. Aceștia au, la ora actuală, peste 1000 de proiecte finalizate, 100 în desfășurare, 17 parteneri externi și 3 filiale în Europa. Adică e firmă serioasă, nu veți lua produse produse din plastic ce va îmbătrâni după 2 luni în soare, apoi se vor rupe la cea mai mică adiere de vânt. Jardinierele produse de aceștia depășesc toate standardele cerute pentru materialele de bună calitate. Drept dovadă, și după 10 ani, produsele lor arată ca scoase din țiplă de curând.

Și să mai aud pe cineva că “Made in Romania” e nasol, că nu știu ce le fac. 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.