Ce trebuie să ştim ca să câştigăm la pariuri sportive?

Un site de specialitate ne oferă posibilitatea unică în România de a câştiga rapid şi uşor la pariuri sportive, indiferent dacă suntem vechi jucători sau începători în domeniu. Zilnic ne pune la dispoziţie biletul zilei, ponturi pentru pariuri sportive în mai multe variante, pe care le putem cumpăra uşor. Site-ul ne permite să achităm doar ponturile validate ca fiind câştigătoare, iar pentru ponturile necâştigătoare banii ne vor fi restituiţi în cont. Ce trebuie să ştim ca să câştigăm la pariuri sportive?

Site-ul de ponturi si pariuri sportive ne oferă soluţia ideală de a câştiga la pariuri sportive, dacă ţinem seama de recomandările, ponturile şi pronosticurile realizate dupa studii temeinice ale clasamentelor şi a evoluţiilor în cadrul diverselor evenimente sportive. Pariuri sportive de top, cu şansă de câştig sporită – ponturile.ro ne ajută să facem bani rapid din pariuri. Trebuie doar să alegem sistemul excelent oferit de ponturile.ro, pentru ca pariurile sportive să ne aducă numai câştiguri!

Clasamentul FIFA plasează România pe un neverosimil loc 7 în lume. Desigur, această situaţie e absolut conjuncturală şi nu reprezintă realitatea. Ţări mult mai dezvoltate se află în urma României, cum sunt Franţa, Italia, Spania sau Anglia.
goal

De aceea, România a fost cap de serie la tragerile la sorţi pentru preliminariile europene ale Cupei Mondiale ce se va desfăşura în Rusia, în 2018. Din grupa noastră, cea mai puternică reprezentativă pare a fi cea a Poloniei, care a fost abia în urna a treia valorică, deşi de curând a învins Germania.

Realitatea e mult mai dură: nu există nicio echipă românească de club calificată în vreo competiţie europeană! Steaua Bucureşti (sau FCSB, pentru unii) n-a mai reuşit performanţele din anii anteriori iar situaţia ei este incertă. Finanţatorul Gigi Becali se arată dispus să cedeze gratis echipa, cu sau fără palmares (nu-i limpede cine îl deţine), dar fără cei mai buni jucători, fiindcă nu are decât de pierdut dacă mai bagă bani într-o echipă fără spectatori şi fără un viitor cert.

Clar e numai faptul că armata ar putea prelua Steaua fără datorii. Mitică Dragomir a sintetizat plastic situaţia: „Armata n-are bani nici pentru izmene”, deşi avocatul care o reprezintă a declarat că există oameni de afaceri potenţi financiar care şi-ar fi exprimat dorinţa să finanţeze echipa, cu condiţia să nu mai fie implicat Gigi Becali. Pe de altă parte, ştim bine că acolo unde statul are cotă parte, există corupţie şi sărăcie, iar viitorul Stelei nu-i deloc roz.

Acum armata vrea să mai vândă o dată ceea ce a vândut deja în urmă cu 15 ani, de data asta altui particular. Dacă acesta există, nu are nicio garanţie că nu va păţi exact ceea ce i se întâmplă acum lui Becali: el să investească milioane bune de euro într-o echipă şi o infrastructură pe care mai apoi armata să le revendice de pe poziţie de forţă, indiferent care va fi ministrul apărării de atunci şi indiferent care va fi poziţia lui faţă de un sport care nu-i va aduce decât cheltuieli şi dureri de cap, cel puţin într-un viitor apropiat.

La ora la care scriu acest articol, reprezentativa României se pregăteşte să înfrunte Ungaria şi, după numai trei zile, selecţionata Greciei. Din ceea ce văd, selecţionata noastră nu are cu cine ataca. Există un singur atacant în vână, Keşeru.

Pe lângă marota pe care o are selecţionerul, că un jucător e bun dacă a jucat sau mai joacă la Steaua, a reuşit să spună şi un adevăr fără tăgadă: cu ceva vreme în urmă, la naţională aveam fotbalişti titulari la echipe mari, iar acum avem rezerve la echipe mici. Să sperăm că, în ciuda dificultăţilor cu care ne confruntăm, fotbaliştii noştri îşi vor etala forţa de grup şi că vor evolua la cel mai înalt nivel în aceste meciuri.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.