Ce vor femeile?

Am descoperit ce vor femeile! Întrebarea care a înnebunit mii de cercetători (toți bărbați) din toate colțurile lumii era extrem de simplă, cu un răspuns complex: Ce vor femeile?

Răspunsul este complex deoarece fiecare femeie își dorește ceva diferit de alta.
De exemplu, mie, ca bărbat, nu-mi place fotbalul. Adică nu urăsc acest sport, dar nici să mă uit la meciuri, darămite să particip. Alt “sport” care nu mă atrage deloc, ba chiar îmi displace este MMA-ul. Pe de altă parte, sunt unele femei care se udă până la glenze când sunt stropite cu sângele vreunui luptător de și-a luat 3 genunchi în dantură. În acele momente, acea femeie e fericită.

Alta poate fi fericită când face sex, alta când plimbă câinele pe malul mării, alta când dă din cap ascultând Rammstein.

Văzusem mai demult (pe vremea când iubita mea îmi dădea să mânânc, să beau, îmi scria temele, încuia ușa – v-ați prins, da?) un documentar despre șoferii de drag race. Ce se puneau în mașinării cu mii de cai putere și-i dădeau blană pe-o distanță de 400 de metri, așa numita “quarter mile – sfertul de milă“. Și spunea un nene că senzația e “mai bună ca sexul“. Am zis că-i nebun. Că nu există așa ceva. Cum să fie ceva mai bun decât sexul?

Acum îi dau dreptate omului. Există chestii mai bune decât sexul. Poate la 20 de ani nu, însă acum, la aproape dublul vârstei, dacă aș putea, aș schimba câteva partide nereușite de sex pe o excursie la mare, sau în jurul lumii sau pe câteva curse de drag race.

Pentru mine, descărcarea după o zi stresantă înseamnă golirea a câtorva încărcătoare cu un Glock 17, parcurgerea a câțiva kilometri gonind pe șosea și timpul petrecut cu soția. Pentru alții, berile băute în timpul unui meci de fotbal.

Pentru unele femei, căci despre ele vorbeam aici, statul cu orele la telefon, povestind cu prietena ei bună, care locuiește la 2-3 case mai încolo. Nu au timp să se vadă pe zi, însă seara rup rețeaua în două. Le înțeleg. Altele se cuibăresc lângă bărbații care râgâie bere și înjură fotbaliștii care șutează prin plopi. Asta nu înseamnă că se mulțumesc cu puțin, nici că-s niște proaste.

Am observat că, pentru majoritatea femeilor, “cumpărăturile” este numitorul comun. Și da, au dreptate. Deoarece dacă mă pui să mă duc prin Mall, musai să trec pe lângă minim un magazin de ceasuri, să-mi clătesc ochii. Într-o zi, pe când încă mă întâlneam cu nevasta, nefiind “luați” cu acte, am făcut-o să aștepte jumătate de oră, deoarece intrasem într-o discuție cu un vânzător de ceasuri. Omul cred că era ceva manager la magazin, avea butoni de aur, un ceas Vector și costum de peste 1000 de euro. Eu aveam 7 inele de argint, cataramă de cowboy, neras de 2 săptămâni și părul vâlvoi. Însă, în discuția despre ceasuri, eram pe picior de egalitate cu omul ăla.

Așadar, oricât de tras de păr ar suna, “cumpărăturile” plac majorității femeilor. Bijuteriile? Da și nu. Cunosc femei care se bucură la orice flecușteț, altele care nu dau 2 bani pe un diamant de 5 karate.

Dacă ați citit cu atenție articolul ați observat că am scris “fericire” de câteva ori. Acest lucru nu a fost deloc întâmplător. Deoarece acesta este răspunsul la întrebarea noastră. Toate femeile își doresc fericirea.

Doar că fericirea uneia poate însemna, câteodată, nefericirea alteia. Una vrea să călărească, alta să înoate alături de delfini, alta să aibă o carte de credit fără limită, alta să fie campioană la tras cu arcul. La fel și la bărbați. Unii preferă să câștige Steaua campionatul, altul să piardă 3 ore pe malul lacului, amăgindu-se că e “la pescuit“.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.