Cea mai mișto geantă posibilă!

De-a lungul timpului v-am recomandat destule chestii, unele utile, altele nu. Însă când văd asemenea geantă mișto, parcă nu mă lasă inima să n-o recomand doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni! Este vorba de geanta cu mânere-box!
Nu știu ce ins a gândit asta, însă, după părerea mea, e un geniu!

geantaPăcat că nu se pot scoate boxurile mai repede din locașurile lor, în caz de ceva pericol. Îmi și imaginez o minionă de 1,65, seara, în drum către casă. Trece pe la colțul străzii, unde se strâng drojdierii de la cârciuma aia apărută într-o noapte de vară din 1991. Îmi imaginez cum îi pune mâna pe fund un mătăhălos la 1,90, cu burtă de 3 ori mai mare ca a mea, în timp ce râgâie o manea la modă acum câțiva ani, cântată de 600 SEL.
– Ce faci domnule? întreabă fata contrariată.
– Domnița e singură, ăhhăhăhă?! Ce zici mamă dragă, te fac o pânză? Gârrrr!
– Lasă-mă în pace, porcule!
– Ahahha, uite mă, ce focoasă e gagica!

În cazuri de astea e bine să ai la tine un spray paralizant. Ăla cu piper e bun. Un fâs în ochi și 2 zile nu ai chef nici de mâncat, nici de băut, nici de… jucat League of Legends!

Asta dacă ai prezență de spirit. Însă o geantă de genul acesta, ar fi la îndemână oricui. Nu știu însă ce zice legea apropos de armele astea albe. Că n-ai voie să le folosești, din câte știu. Bine, în caz de Doamne ferește, o femeie s-ar eschiva elegant:
– Nu știam că-i armă albă. Geanta asta mi-a făcut-o iubitul cadou, de la www.camely.ro. Am fost atacată de un bărbat de două ori cât mine. Bine că am avut geanta, să mă pot apăra. Nu vedeți că nu-i deloc sigur să ieși seara din casă?

Și apropos de box. Eu nu știu unde l-am rătăcit pe al meu. Am unul vechi, din al doilea război mondial. Mai mic o idee decât astea de pe piață și cu țepi de 4 mm. O amintire pe de-o parte comică, pe de-o parte făcută în inconștiență am de la Sighișoara, ]n 2004.
Eram cu 3 prieteni, rockeri de meserie, ăia boiți pe față ca dracii, eu cu lanțuri și inele, beți mangă. Pe vremea aia, din 3 beri nu știai de tine (mai aveam si 400 de palincă de Bihor…). Și m-am dus direct la o mașină a Poliției, unde 2 polițai stăteau afară din mașină, într-o seară caniculară de august și priveau mulțimea pestriță strânsă la festival.
Și mă duc eu frumos la mașina lor, scot boxul, îl trântesc de capotă și-i întreb:
– Domne, ce pățesc dacă mă prindeți cu ăsta la mine?

Inițial au rămas blocați. Au văzut că nu-s periculos, s-au uitat la el, unul și-a amintit că și tatăl lui avea unul la fel, acum 30 de ani, mi l-a dat înapoi și mi-a zis:
– Bagă-l în buzunar și nu-l mai scoate. Dacă te prinde cineva la o razie, în mulțime, e caz penal. E armă albă și e ilegal.
– Bine, nu am de gând să lovesc oamenii în stânga și-n dreapta, îl țin pentru autoapărare, să dea Dumnezeu să n-am niciodată nevoie de el. Dar cu cuțitul ce zice legea? Că n-ai voie cu lamă mai mare de 10 cm, sau după ultimele reglementări, 9,5 cm. Deși și cu 4 cm poți omorî un om!
– Aveți dreptate, știm că legea are lacune, însă n-avem ce face.
– Mulțumesc!
– Bună seara!

Și aia a fost toată tărășenia. A doua zi când mi-am dat seama că nu era chiar OK ce făcusem, mergeam așa mai cu teamă pe lângă vreun polițai 🙂

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
IMBRATISARILE ALUNGA TRISTETEA SI VINDECA SUFLETUL!..

  ,,Frântă sau nu, inima ta îți aparține numai ție – ascult-o "-anonim Îmi plac îmbrățișările. Chiar daca nu întotdeauna...

Să râdem și de Francisc Vasile!

Dacă tot am râs de alții, hai să râdem puțin și de Francisc Vasile, adică subsemnatul! 1) Mama s-a chinuit...

Episodul… Florica!

Iată că după o pauză de aproape un an, Spanacul revine cu un nou FUFOrial. De data aceasta, vom vedea...

Close