Cei mai buni acumulatori?

Mă gândeam să-mi cumpăr mouse ieri, după o vizită la Megamall. Pusesem ochii pe un Hama Knallbunt, însă după reviewurile utilizatorilor, mă las păgubaș. Păcat că arăta bine și-mi încăpea în mână perfect. Și dacă tot mă uitam la mouse-uri wireless, mi-am adus aminte de vechiul meu MX 1000, pe care-l voi pune în funcție după 2 ani de pauză. Atât că el are probleme cu acumulatorul intern, care se descarcă după 5 zile. Apoi mi-am pus întrebarea “Care sunt cei mai buni acumulatori?
Mă așteptam să fie astea pe care le tot vedem în reclame, Duracell, Energizer. Însă, răspunsul e altul. Panasonic rupe gura târgului cu Eneloop. Și la 50 lei 4 baterii care te vor ține cel puțin 5 ani, merită investiția. Producătorul susține că acumulatorii vor avea 70% energie și după 5 ani de uitare în sertar. M-aș mira, însă dacă ar ține un an, m-aș declara mulțumit.
Și decât să dau 80 lei pe un mouse nou, mai bine îmi iau acumulator nou pentru MX 1000 și-l mai pot folosi 5 ani fără nicio problemă. Încă puteți găsi la mâna a doua la prețuri între 40 și 120 lei. Merită fiecare bănuț!
În orice caz, Eneloops astea mi-au dat de gândit. Am să iau două AA și două AAA și revin cu review după o vreme de utilizare.
eneloop

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Se poarta genti dama italiene din piele

Un anumit magazin online de genti reprezintă însăsi traditia Florenţei din anii Renașterii. Acolo ni se pune la dispozitie vestita...

Ai înapoia un telefon pierdut?

Ziceam zilele trecute pe Facebook că am găsit un telefon pe jos. Primul gând a fost "să vedem ce telefon...

Mega Image, acest Walmart al românilor

Cu toții am auzit despre Walmart, lanțul de magazine în care intră orice american, de la cel cu nasul pe...

Close