Cei mai buni acumulatori?

Mă gândeam să-mi cumpăr mouse ieri, după o vizită la Megamall. Pusesem ochii pe un Hama Knallbunt, însă după reviewurile utilizatorilor, mă las păgubaș. Păcat că arăta bine și-mi încăpea în mână perfect. Și dacă tot mă uitam la mouse-uri wireless, mi-am adus aminte de vechiul meu MX 1000, pe care-l voi pune în funcție după 2 ani de pauză. Atât că el are probleme cu acumulatorul intern, care se descarcă după 5 zile. Apoi mi-am pus întrebarea “Care sunt cei mai buni acumulatori?
Mă așteptam să fie astea pe care le tot vedem în reclame, Duracell, Energizer. Însă, răspunsul e altul. Panasonic rupe gura târgului cu Eneloop. Și la 50 lei 4 baterii care te vor ține cel puțin 5 ani, merită investiția. Producătorul susține că acumulatorii vor avea 70% energie și după 5 ani de uitare în sertar. M-aș mira, însă dacă ar ține un an, m-aș declara mulțumit.
Și decât să dau 80 lei pe un mouse nou, mai bine îmi iau acumulator nou pentru MX 1000 și-l mai pot folosi 5 ani fără nicio problemă. Încă puteți găsi la mâna a doua la prețuri între 40 și 120 lei. Merită fiecare bănuț!
În orice caz, Eneloops astea mi-au dat de gândit. Am să iau două AA și două AAA și revin cu review după o vreme de utilizare.
eneloop

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.