Cei mai slabi șoferi sunt din județul…

Am vrut să aflu părerea poporului și-am întrebat pe Facebook care-s cei mai slabi soferi din Romania. Și după ce-am primit peste 30 de răspunsuri într-o zi, clasamentul stă cam așa:

Prahova (PH) – 6 păreri
Caraș-Severin (CS) – 6 păreri
Alba (AB) – 4 păreri
Constanța (CT) – 4 păreri
Argeș (AG) – 4 păreri
Olt (OT) 3 păreri
Dâmbovița (DB) – 3 păreri
Galați (GL) – 2 păreri
Giurgiu (GR) – 2 păreri
Cu câte o părere avem: Tulcea (TL), Timiș (TM), Brașov (BV), Botoșani (BT), Ilfov (IF), Hunedoara (HD), Vaslui (VS), Bihor (BH), Dolj (DJ), Gorj (GJ), Teleorman (TR), Buzău (BZ).

Așadar, păreri împărțite, în câteva județe. Față de părerile mele, care clasau pe primul loc Olt (OT), apoi pe locul doi Ilfovul (IF) – nu de alta, dar sunt extrem de mulți taximetriști cu numere de IF, care nu respectă (mai) nicio lege de circulație.

Acesta nu este un clasament oficial, realizat de vreo instutuție omologată a statului, nici de vreun sondaj realizat pe un eșantion de câteva mii de persoane. Însă, la prima vedere, județul Prahova (PH) este declarat județul cu cei mai slabi șoferi din România. Asta deoarece am văzut mai demult la TV un reportaj în care șoferii erau întrebați același lucru și majoritatea au dat același răspuns. Pe locul doi, Caraș Severin. Cine se gândea?

Mai primesc ceva păreri?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Viitorul

Să ne gândim puțin la viitorul nostru. Știu, e greu. Dar la viitorul mediilor de stocare putem să ne scremem...

Ce spun femeile cand sunt surprinse asupra faptului?

Bancuri geniale! Englezoaica: Darling, daca ma anuntai la timp când vii acasa, s-ar fi putut evita aceasta situatie, jenanta pentru...

Ce tipuri de seminee pot achizitiona pentru locuinta mea

Atunci cand construiesti o locuinta trebuie sa iei in calcul si posibilitatile de relaxare. Daca tot ai posibilitatea, construieste totul...

Close