Cel mai bun laxativ este… hot-dogul de la Ikea!

Fără ca acest articol să fiu unul negativ la adresa magazinului Ikea, am descoperit de-a lungul timpului, că, pentru mine, cel mai bun laxativ este hot-dogul vândut de Ikea la parter.
Nu știu dacă e de vină cremwurștiul în sine, pâinea sau chiar sosurile, însă, de fiecare dată când mănânc un hot-dog de acolo, a doua zi stau numai pe WC, într-o diaree continuă.

Și treaba asta mi s-a întâmplat de vreo 7-8 ori până acum. Ba chiar într-o zi abia puteam merge de dureri de burtă, lovindu-mă crunt de 2 zile o constipație de zile mari. Ei bine, la 2-3 ore după ce-am halit 3 hot-dogi de la Ikea, am rezolvat problema. Chiar că te simți “un nou om” după o așa experiență. Ca-n zilele alea extred de călduroase de vară când trebuie toată ziua să fugi dintr-o parte în alta și ajungi acasă obosit și transpirat. După un duș te simți ca nou-născut.

Păcat că-i magazinul tocmai la capătul Bucureștiului. Și pentru 3 hot-dogi (adică 3 lei) să arzi vreo 2 litri de carburant sau 2 ore cu RATB-ul, parcă nu-i nicio afacere.

Așadar, când aveți drum pe la Ikea și vă plângeți de constipație, aruncați Dulcolax sau alte medicamente, luați un hot-dog, cu câte-o linie de muștar și ketchup și rezolvați problema. Numai să aveți un WC portabil, o ploscă, o oliță, ceva, că nu se știe când vă lovește…

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Aș vrea să fiu Gabriela Firea pentru câteva minute!

În deplinătatea facultăților mentale, declar că mi-aș dori să fiu Gabriela Firea pentru câteva minute, până la o oră. Adică...

Înjurați-mă, căci voi vorbi despre homosexualitate!

Doar aici vă dau voie să mă înjurați. Deoarece voi scrie într-un final ce am eu de zis despre homosexualitate....

Există onoare în sinucidere?

Noi, europenii, ca și majoritatea oamenilor de pe planeta asta, nu suntem de acord cu prostia asta, că există onoare...

Close