Cel mai bun laxativ este… hot-dogul de la Ikea!

Fără ca acest articol să fiu unul negativ la adresa magazinului Ikea, am descoperit de-a lungul timpului, că, pentru mine, cel mai bun laxativ este hot-dogul vândut de Ikea la parter.
Nu știu dacă e de vină cremwurștiul în sine, pâinea sau chiar sosurile, însă, de fiecare dată când mănânc un hot-dog de acolo, a doua zi stau numai pe WC, într-o diaree continuă.

Și treaba asta mi s-a întâmplat de vreo 7-8 ori până acum. Ba chiar într-o zi abia puteam merge de dureri de burtă, lovindu-mă crunt de 2 zile o constipație de zile mari. Ei bine, la 2-3 ore după ce-am halit 3 hot-dogi de la Ikea, am rezolvat problema. Chiar că te simți “un nou om” după o așa experiență. Ca-n zilele alea extred de călduroase de vară când trebuie toată ziua să fugi dintr-o parte în alta și ajungi acasă obosit și transpirat. După un duș te simți ca nou-născut.

Păcat că-i magazinul tocmai la capătul Bucureștiului. Și pentru 3 hot-dogi (adică 3 lei) să arzi vreo 2 litri de carburant sau 2 ore cu RATB-ul, parcă nu-i nicio afacere.

Așadar, când aveți drum pe la Ikea și vă plângeți de constipație, aruncați Dulcolax sau alte medicamente, luați un hot-dog, cu câte-o linie de muștar și ketchup și rezolvați problema. Numai să aveți un WC portabil, o ploscă, o oliță, ceva, că nu se știe când vă lovește…

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum au succes FUFOrialele mele la Antena 1

În 15 aprilie a.c., la Antena 1, în cadrul emisiunii Observator Special, a apărut filmulețul făcut acum un an, când...

Discuţii inteligente – Angry dragon

Zilele trecute mi-a fost dat să am una din cele mai inteligente şi exhaustive discuţii cu Miaunel. Nu dezvălui deocamdată...

Ciocolată sau vanilie

E bătălia asta de mii de ani. De sute de ani adică, de când a apărut cacaoa pentru lumea "cu...

Close