Cel mai bun magazin pentru culturiști

Cele mai bune produse pentru culturiști existente pe piață le găsim pe site-ul VandSteroizi.net. Îl frecventez pentru că au produse originale, e prompt, serios și returnează rapid banii, la o adică. Acest magazin online vinde steroizi orali și injectabili în toată România, expedierea făcându-se prin companii de curierat expres cu plata ramburs, la livrare.

Ca să lămurim terminologia, steroizii sunt niște substanțe organice răspândite în natură, constituind baza multor hormoni și acizi biliari, cu variate acțiuni biologice. Anabolismul este totalitatea proceselor biochimice din organism care asigură producerea substanțelor necesare vieții (asimilație).

Magazinul vandsteroizi.net a depășit 1000 de clienți mulțumiți, printre care și culturiști care fac performanță și participă la concursuri internaționale de bodybuilding. Mulți nu folosesc anabolizante, dar acestea chiar își fac treaba, dacă sunt folosite cu moderație și dacă se respectă un plan bine pus la punct.

Bineînțeles, suplimentele pot avea un rezultat foarte bun, dar nu se pot compara cu rezultatele oferite de consumul de steroizi anabolizanți. Masa musculară poate fi păstrată chiar și pană la 80%, în funcție de organismul ficăruia. Mușchii n-au cum să dispară, pur și simplu, chiar dacă nu mai sunt consumați steroizi. Iar fluctuațiile de greutate după încheierea unui ciclu de steroizi țin mai mult de retenția de apă.

Substanțele active aparținând clasei AAS nu sunt foarte multe. Fiecare producător îi dă derivatului său un nume individual, adică o marcă comercială. De exemplu, celebrul „Dianabol” (methandienone) are vreo 50 de denumiri comerciale diferite. Steroizii anabolici sunt împărțiți în două tipuri: pentru câștigarea masei musculare și pentru definire. În funcție de obiective, utilizatorul poate combina ambele tipuri de steroizi.

Top steroizi

Testosteron enantant, cipionat și propionat

Testosteronul e baza tuturor steroizilor anabolizanți. În funcție de legătura esterului, poate fi utilizat atât în timpul perioadei de masă musulară, cât și în timpul definirii. Esterii enantantului și cipionatului sunt excelenți pentru o creștere vizibilă în forță și masă musculară.

Methandrostenolone (Dianabol) e cel mai cunoscut anabolic din lume. E renumit pentru eficacitatea, accesibilitatea și prețul său. E componenta de bază a perioadei de masă. „Metanul” e capabil să crească masa și forța musculară în cel mai scurt timp posibil. Poate fi transformat în estrogen și are hepatotoxicitate. E recomandabilă folosirea unui hepatoprotector (Liv 52).

Turinabolul e un steroid oral cu structură chimică similară cu „metanul”, care crește mult rezistența la efort. E recomandabil să folosiți un hepatoprotector (Liv 52), chiar dacă nu-i atât de agresiv ca și Dianabolul.

Nandrolone decanoate – Este cunoscut ca „Deca”, fiind unul dintre liderii steroizilor injectabili. E cel mai bun steroid pentru câștigarea masei musculare. Se remarcă prin eficacitate ridicată și relativă siguranță. Trebuie folosit neapărat împreună cu stimulenți de testosteron.

Trenbolona enanhate, Testosterone enanhate, Drostalone – Cut Long 300 e unul dintre cei mai siguri steroizi. E capabil să câștige eficient masă musculară și forță. Trenbolona poate mări nivelul de IGF, care contribuie la activitatea anabolică.

Boldenone Undecylenate (Equipoise) – Boldebolin e un steroid puternic. Comparat cu Nandrolona, îmbunătățește procesul de sinteză și asimilare a proteinelor. Contribuie la creșterea semnificativă a masei musculare și mărește numărul de globule roșii. E un bun constructor de masă musculară uscată, de înaltă calitate.

Sustanon 250 (Testosterone mix) are aceleași efecte ca testosteronul, diferența fiind versatilitatea sa în ce privește perioada de acțiune și absorbția în sânge. E activat în câteva ore după injecție, fiind valabil câteva săptămâni.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum să-ți faci un CV impresionant?

În viață suntem nevoiți ca, pentru fiecare loc de muncă, să prezentăm un CV. Doar în cazul în care sunteți...

Povestea cu bere Stejar

Aceia care mă cunosc cât de cât știu că-s băutor de bere. Bere cu lămâie sau mai ales, bere Stejar....

Serile Filmului Românesc își cheamă voluntarii iubitori de film românesc

Iată mai jos o chestie foarte interesantă. Voluntar la SFR (Serile Filmului Românesc). Un proiect la care mi-ar plăcea să...

Close