Cel mai frumos gest din blogosteră?

Care este gestul cel mai frumos pe care l-a făcut cineva pentru tine? Maică-ta că ți-a dat viață și te-a crescut? Colegul ăla mai mare care te-a dus “pe Plevnei” în liceu?
Sunt multe gesturi mărunte. Unele pot părea mari la momentul acela. Eu personal nu am avut parte de un gest extrem, salvator de viață. O donare de organ, de sânge sau de casă. Nu-i bai, când am fost să donez eu sânge mi-au zis că-s prea gras și nu-mi recoltează. Voiam să fac și eu o faptă bună acum vreo 9 ani.

Întrebarea din titlu este: cel mai frumos gest de apreciere!

Habar n-am. Sincer să fiu, nu știu. N-am stat atent să văd cine ce-a mai făcut în blogosferă. Am aflat despre operația lui Robert Cadar, alături de care am participat și la Triathlon Mamaia 2013 și la Sky Run 2016. Și-am văzut cum multă lume s-a mobilizat, a donat și i-a fost alături în lupta împotriva cancerului. Ceea ce este de admirat.

Alt gest demn de toată stima noastră este proiectul “Cărucior electric” al lui Zolty

În fața acestor gesturi ce poți să mai zici? Decât să-ți scoți pălăria, să pleci capul și să te gândești că tu nu ai fost în stare nici să te gândești la aceste realizări, darămite să le pui în practică.

În caz personal, ultimul gest frumos a fost acum două săptămâni, când am cerut o sumă importantă de bani de la Răzvan. Bani pe care i-am primit de m-am dus și mi-am cumpărat mașină. Și tot el a fost singurul prieten care s-a interesat de starea mea când am fost internat în spital, aducându-mi mâncare și apă, mai stând cu mine, mai o glumă, mai trecea timpul. Asta având în vedere că avea și el serviciu de dimineața până seara, apoi lăsa treburile casei ca să mă viziteze.

Și ca să nu ziceți că eu nu am făcut nicio faptă bună, vă dau de veste că puteți vizita ori un oraș din țară la alegere, să zicem… Timișoara, ori Viena. Asta deoarece Sissi Romania are acest concurs de toată lauda.

Așadar, lăsați comentariu cu cel mai frumos gest de apreciere la care v-ați gândit/ l-ați trăit.
Voi ce-ați vizita în Viena? Eu m-aș duce să văd unde-s lebedele alea de ți se topesc în gură…

Succes!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cimitirul de mașini

Într-o pădure nu departe de orășelul Chatillon, Belgia, există un cimitir de mașini. Legenda spune că aceste mașini au aparținut...

La ce folosesc aceste izolatii tehnice? Eu vreau casă de vacanță!

Locuiesc împreună cu soţia mea şi copilul nostru într-un apartament la bloc. Am primit o moştenire şi primul lucru la...

Viralul de miercuri

Cum am promis mai demult, în ziua asta a săptămânii, voi arăta lumii câte ceva mișto. Un viral de miercuri...

Close