Cel mai groaznic mod de-a muri

V-ați pus vreodată întrebarea care ar fi cel mai groaznic mod de-a muri? Tuturor ne e frică de moarte, însă în a muri în somn sau mâncat de viu de termite, am alege cu toții moartea din somn. Profesoara de geografie ne spunea că moartea într-o avalanșă e cel mai frumos mod de-a muri. Ți-e cald, ămâi fără aer și adormi. Definitiv. Nu știu ce să zic. Citisem pe undeva că unul a murit din cauza extenuării datorate sexului abundent. Păi dă-o dracului de avanșă mă!
road

M-a apucat discuția asta macabră deoarece am văzut o știre că niște săteni de printr-o țară din lumea a treia, au prins un violator de copii și l-au băgat cu capul în apa plină de pești piranha. Nefericitul a murit în chinuri, după cum vă puteți închipui.

Acum câtva timp, o idioată se filma dând foc unui câine. Nu peste mult timp, au prins-o niște cetățeni de nădejde și i-au dat foc în piața satului. Remember arsul pe rug al Inchiziției? Nu văd nicio diferență în asta sau decapitalul creștinilor sau bombele puse peste tot, în numele vreunui dumnezeu.

Accident de mașină? Prăbușirea unui avion? Bombă? ars de viu, mâncat de rechini/ lei/ piranha de viu? Îngropat de viu chiar? Ce e mai groaznic? Nu știu, nu vreau să mă gândesc. Oricum, pentru mine, unul dintre cele mai cutremurătoare cazuri este al ucrainiencei Masha. Legenda spune că fata, după ce se îmbătase bine la o petrecere, a plecat în catacombele de sub Odessa, în explorare. Numai că, amețită de băutură, ăn catacombe, în loc să rămână alături de grup, aceasta s-a aventurat singură pe o altă ramură.
catacombs
Zice-se că a fost găsită după 2 ani, cu lanterna și bricheta consumate. Nu se știe cât de adevărat este cazul, în orice caz, în acele catacombe au murit mulți, singuri, în întuneric, fără vreo cale de scăpare.

Asta este una dintre cele mai oribile sfârșituri. Oare cît o fi țipat, cît o fi plâns, bâjbâind printr-un întuneric beznă, fără nimeni aproape, fără nicio rază de lumină, fără nimic? Apoi să mori de deshidratare, singur, în același întuneric lugubru, ca și când omenirea ar fi dispărut dintr-o dată, părăsindu-te pentru totdeauna. Cumplit, absolut cumplit.
odessa

Nu știu dacă ați trecut vreodată printr-o perioadă de singurătate. Și nu vorbesc aici de eternul “m-a părăsit gagica/ iubitul, sunt așa singur, viața mea nu are rost” etc. vorbesc de cazul în care ești aproape singur sau singur cuc pentru câteva zile. Acum vreo 14 ani, după moartea bunicii, rămăsesem la țară cu tataie. care, se apucase de băut, evident. O lua dimineața cu vin și-o ducea până în noapte, când începea să cânte cântece germane de luptă.
Toată ziua efectiv îmi venea s-o iau pe câmpii, de nebun. Sufeream. Vorbeam cu maică-mea la telefon să vină să mă ia.
Eram ca și singur. Și vorba ceea, eram în sat, alt om în afară de tataie se afla la vreo 200 de metri, era zi… Noaptea nu dormeam de frică. Ziua eram zombie.
Treaba asta a durat cred că vreo 3 zile. Apoi, când am plecat, am fugit ca din pușcă, ca după 20 de ani de pușcărie. Tataie, tot beat, foarte dezamăgit de plecarea mea. am stat nițel să mă gândesc dacă a fost ultima dată cânjd am vorbit cu el, însă nu. Ne-am despărțit în relații bune, având în vedere împrejurările, el fiind imobilizat la pat din cauza șoldului rupt.

Mă rog, sincer să fiu, nu credeam că voi scrie cândva, undeva, aceste rânduri personale. Însă am deviat de la subiect.

Și ca s-o încheiem într-un mod puțin mai plăcut, cică tipul de-a murit de la epuizarea sexuală, făcuse sex cu vreo 5 bunăciuni, una și una. Așadar, e rost și de mai bine…

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
ASTAZI OARE, CE VA FI?!…

Este fireasca intrebare ce si-au pus-o si si-o pun,zecile(poate chiar sutele)de mii de romani din tara si diaspora ,referindu-se la...

ZIUA PACALELILOR!…

In fiecare an oameni din întreaga lume încercă să facă farse celor apropiați, sărbătorind astfel Ziua Păcălelior. Originea acestui obicei...

MISTERUL ,,PIETRELOR VII” DIN ROMANIA!….

Trovantii din Costesti , arie protejata din 2005,reprezinta pietre cu forme stranii care s-au format în urma cu aproximativ 15...

Close