Cel mai jenant moment

Care a fost până în prezent cel mai jenant moment din viața voastră?
De-a lungul vieții, vrând-nevrând, trecem prin câteva momente stânjenitoare. Că na, așa e viața.
Din ce-mi aduc aminte, cel mai îndepărtat moment stânjenitor a fost când aveam vreo 10 ani. Eram la mătușa mea la Craiova. Și-ntr-o seară am mers la o vecină de-a ei să mă joc cu fetele, care aveau 14 și 14-15 ani, ceva de genul ăla. Și nu știu prin ce împrejurare mi-a fost dat să dorm acolo în seara aia. Ei bine, în timpul nopții, am udat patul. Acel pat în care dormea o fată, parcă aia mai mică…
Vă dați seama beleaua naibii. Nu numai că am făcut în pat, dar am mai făcut și pe biata fată. Țin minte că visasem că mă trece, m-am dus în spatele casei (în vis) și mi-am dat drumul. Din păcate și-n realitate.

Când am fost în Cipru, ca să-mi treacă timpul mai ușor în avion, mi-am pus filme pe telefon. Ceva Vacanța Mare de pe vremuri, să râd, să nu mă apuce pandaliile de frică. Și nu știu cum naiba când am copiat filmulețele pe card, am uitat să șterg toate fișierele cu femei mature. Hai, să nu-mi spuneți că n-aveți măcar 7-8 secunde de film deocheat pe telefon… Și nu știu ce program de vizualizat video aveam, că în momentul când am deschis folderul cu filme, s-a pornit primul fișier în ordine alfabetică. Adică “Asian sluts“! Aveam căștile în telefon, nu s-a pornit să geamă telefonul, însă o cucoană de stătea lângă mine se uita ca bezmetica în ecran!
Chanta Kaneohe Maxim Hometown Hotties Photo

Alt moment stânjenitor a fost prin clasa a 7-a. Când m-a ridicat în picioare profesoara să mă întrebe de lecție. Eu, clei! Tufă de Veneția, nu știam absolut nimic din
materia aia, nici nu mai știu ce materie era. Nu mi-a fost rușine că nu știam, rușine mi-a fost când s-a apucat nesimțita să mă facă de toată jena. Că-n viața ei n-a văzut un copil mai prost, mai leneș, mai… cum îi venea la gură.
În loc să spună copil slab pregătit, ea zicea prost. Mă rog, să fie de capul ei.

Care a fost cel mai stânjenitor moment al vostru?

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Concursul lui Porcu

Că azi duminică, hai să ne delectăm şi să câştigăm. La concursul lui Porcu, evident. Mă, aici treaba e foarte...

Jocuri anunțate cu tam-tam, apoi anulate

Din păcate, niște titluri pe care abia le așteptam, au fost anunțate ca anulate. Nu am fost mare fan al...

Pițipoancele zilei!

Hai la pițipoance! Hai să râdeți și să vă înspăimântați. Azi avem 3 exemplare are sexului... deloc (nu pot să-i...

Close