Cel mai performant dual sim – V1 Viper S

În cadrul recentului Mobile World Congress Barcelona, cel mai important eveniment dedicat tehnologiei mobile din Europa, a fost lansat smartphone-ul V1 Viper S, noua vedetă a gamei de Dual-SIM-uri de la Allview. Acest device e dotat cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core, are un display de 5” şi două camere foto performante. Operând sistemul Android 4.3 Jelly Bean şi fiind echipat cu o tehnologie wireless capabilă să facă schimb rapid de informaţii între mai multe dispozitive prin atingerea sau apropierea lor, Viper S e cel mai performant smartphone cu două SIM-uri de pe piaţă.

Allview, principalul constructor român din industria IT&C, nu se dezminte, lansând această bijuterie, la numai o săptămână de la apariţia pe piaţă a spectaculosului său X1 Soul Xtreme cu un singur SIM. Procesorul de 1,4 GHz, memoria RAM de 2 GB şi soluţia grafică AdrenoTM de 450 MHz permit încărcarea foarte rapidă a paginilor web, aplicaţiile pornind aproape instantaneu, iar cele mai sofisticate jocuri 3D rulează cu o viteză optimă.
hdr
Display-ul PS OGS de 5 inch are un unghi mare de vizualizare pentru multiplele detalii ale unor imagini deosebit de clare, având rezoluţie HD de 1280×720 px. Fiind protejat de Gorilla Glass 3, ecranul e rezistent la zgârieturi. Acest device este slim, având grosimea de numai 8,9 mm şi greutatea de 143 grame.

Camera foto principală Omnivision 12830 de 13 MP, cu Led flash, are o sumedenie de funcţii, ca un aparat de fotografiat profesionist, calitatea imaginilor obţinute fiind extraordinară. Pe partea frontală a smartphone-ului e plasatăşte cea de-a doua cameră foto, de 5MP, care facilitează convorbirile video şi cu care se pot executa autoportrete foarte bune, graţie funcţiei „înfrumuseţare faţă”.

Dintre multiplele dotări ale telefonului V1 Viper S amintesc tehnologia 3G, dotarea cu un GPS performant, USB, bluetooth, wi-fi direct, care facilitează schimbul rapid de fişiere, şi wi-fi display, conţinutul audio-video al device-ului putând fi transferat pe televizoarele cu port HDMI, prin intermediul adaptorului Smart2View.
Smarphone-ul are în dotare două difuzoare pentru audiţie stereo şi un amplificator audio Yamaha foarte performant. Convorbirile au o claritate deosebită, telefonul având două microfoane cu funcţie de atenuare a zgomotului şi tehnologie HD Voice. Foarte important, autonomia bateriei de 2500 mAh e de 9 ore în convorbire. Raportul preţ/calitate al mobilului V1 Viper S este foarte bun. Preţul pentru magazinele partenere ale Allview este de 1299 lei.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Pasionat de tuning, însă asta e prea mult!

Îi înțeleg pe pasionații de tuning. Nu există posesor de automobil să nu vrea ceva modificări aftermarket la mașina lui....

Cea mai mare portocală din lume!

Ați văzut cea mai mare portocală din lume? Conform Cărții recordurilor, cea mai mare portocală din lume avea în circumferință...

Update-urile astea…

Una dintre cele mai nasoale chestii la Wordpress sunt anumite update-uri. Totul e fain & dandy până îți apare notificare...

Close