Cel mai performant telefon din lume este românesc! Allview X1 Xtreme.

Și iată-ne ajunși în vârf. De ieri, deținem cel mai performant smartphone de pe piață. Noul Allview X1 Xtreme!

Smartphoneul X1 Xtreme aduce în premieră pentru Allview un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,15 GHz.
Noul terminal este single sim, unibody (carcasa dintr-o bucată), un ecran mare de 5,5 inci și un display extraordinar, JDI IPS Full HD, protejat de Gorilla Glass 3. Ecranul este Edge to Edge, asta însemnând faptul că reprezintă 77,5% din suprafața frontală a deviceului. Este, la ora actuală, în top 10 telefoane Edge to Edge.
Memoria RAM este cu adevărat impresionantă: 3 GB RAM!
Memoria internă este de 32 GB. Nu există poisibilitatea măririi acesteia prin card. Telefonul rulează android 4,2 Jelly Bean.

Allview_X1XtremeProiectul X1 Xtreme urmează o viziune din luna decembrie a anului 2012 pe care am dezvăluit-o si în calendarul anual al companiei, iar astăzi a devenit realitate. Am dus tehnologia la extrem şi am creat un device de top care le oferă utilizatorilor tot ce şi-ar putea dori de la un smartphone: design inovator, procesare ultra-rapidă şi o experienţă foto impresionantă. Dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare existente în momentul actual pe piaţă, Qualcomm Snapdragon 800, device-ul se află în prezent pe primul loc în AnTuTu Benchmark, unde a obţinut un scor de peste 34.700 de puncte”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Însă cea mai importantă realizare este camera foto. Pardon, camerele foto!
Camera foto principală este un Omnivision de 16 mpx, dotată cu flash LED și sistem optic de 8 lentile și filtre ultraviolete și antireflexie, lentila frontală fiind alcătuită din safir! Dimensiunea pixelilor este cu adevărat uimitoare, fiind de 1,34 μm.
Camera frontală este un Omnivision de 8 mpx, ce facilitează convorbirile video și realizarea cu ușurință a autoportretelor.

Camere foto de 16 și 8 mpx… I died and went to Heaven guys! Ce-ți poți dori mai mult de la un telefon? Cel mai performant telefon de pe piață. Bate Note 3-ul de la Samsung în toate benchmarchurile importante. Iar prețul este la 2/3 din cel al Note-ului 3…

Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achiziţionat din magazinele partenere din 31 martie 2014 la preţul de 1.999 lei.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.