Cel mai prost film din istorie!

Am reușit azi-noapte să urmăresc integral cel mai prost film din istorie. Credeam că cel mai prost a fost Spring Breakers, însă m-am înșelat amarnic.
Titlul de “Cel mai prost film” îi revine peliculei Human Centipete 3.

Un film atât de prost încât nu-mi dau seama cum au fost de acord actorii să joace în asemenea idioțenie. Și filmul a avut câteva nume sonore, cum ar fi Tommy Lister (Deebo din Friday) – negrul ăla mare cu un ochi șui, Robert LaSardo (un mexican slab și tatuat până la gât), sau Eric Roberts, a cărui carieră cinematografică s-a dus pe apa sâmbetei în ultimii ani.

Dacă nu știți povestea din spatele filmelor, e vorba despre niște cretini care au găsit c-ar fi mișto să se facă un chilopod din oameni. Adică din 3 inși, unul legat cu gura la fundul celuilalt, cică un singur sistem digestiv. Da, o porcărie fără margini. Primele două filme au fost violente, pline de sânge și cruzime. Însă acest al treilea, n-a fost nimic. Tot filmul l-a arătat pe directorul unei închispri urlând, răcnind și maimuțărindu-se ca ultimul apucat.
În acest mirobolant film a apărut și Tom Six, cel care-a avut geniala idee de fecale de-a face așa ceva.
Human-Centipede-3

Acum serios mă întreb ce a avut în cap cest individ? Da, rahat… Cât de bolnav mintal să fii să născocești așa ceva? Omul ar trebui băgat la spitalul de nebuni, nu lăsat singur pe străzi! Și-n niciun caz, lăsat să facă el filme!

Istoria cinematografică a lumii a primit azi un pumn în plex. Mi-e silă. Cu asta cam am pus punct filmelor de groază. Rămâne doar serial Supernatural și atât.

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ce nume tâmpite au românii?

Ziceam cu ceva vreme în urmă că, după umila mea părere, numele de Irinel, Georgel sau Miruna, sunt nume aiurea....

Horea, Cloșca și Crișan – povestea nespusă de nimeni

Țăranii, conduși de Horea, Cloșca și Crișan se săturaseră să trăiască nașpa, cam ca acum sub guvernul Ponta, au pus...

Eden Lake

Azi am reuşit să mă uit la Eden Lake. Ştian de film mai demult de la Angela, dar abia azi...

Close