CEL MAI SEXY ,,BUNICUT”!…

Este vorba despre un bărbat de culoare care a primit denumirea de ,,bunicuțul sexy” pe rețelele de socializare. Irvin Randle are 56 de ani, dar a reușit să pună pe jar femeile!Deocamdata are… 22 de copii făcuți cu 21 de mame! Potrivit abikenews.com. ,,Bunicuțul care-ți seduce bunica” face foarte mulți bani cu ajutorul imaginii pe care o are în societate. E ”strong”, arată bine și pozează la fel de bine.Este arătos, iar oamenii – femeile, în special – nu i-au dat mai mult de 45 de ani. În prezent este tătic! Irvin Randle are 22 de copii – 12 fete și 10 băieți. De asemenea, are și un nepoțel! Familia este enormă, dar și banii pe care îi câștigă ,zice-se ca-s destui!..

Am mai aflat din aceeasi sursa ca in urmă cu câțiva ani, bărbatul nu era chiar atât de cunoscut pe rețelele de socializare, dar în prezent este tare apreciat de publicul larg care îl urmărește.Mai cu seama,doamnele. Până la sfârșitul anului 2016, el lucra ca profesor la o școală elementară din Houston, Texas.Viața sa insa s-a schimbat în momentul în care au fost postate pe rețelele de socializare niște imagini cu el, la vârsta de peste 50 de ani, în care apărea îmbrăcat tinerește, sexy și la modă.
Ce spuneti de prolificitatatea acestui celebru ,,bunicut”?!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ieftin si bun?

O exista așa ceva? Ieftin si bun e doar un mit? Orice produs sau serviciu se află între 3 puncte....

12 sexy milfs!

Azi e sâmbătă și după cum eu nu serbez Halloweenul și nu agreez prostiile cu stafii și vrăjitoare, am să...

CUM NE PROTEJAM DE STRES!

Traim intr-o societate (lume) agitata, stresanta si plina de solictari pe multiple planuri. Aproape zilnic ne confruntam, cu sau fara...

Close