Cele mai frecvente semne ca partenerul de viata este infidel

Va aduceti aminte cu melancolie de vremurile in care impreuna cu partenerul de viata erati parca de nedespartit? Nu este deloc un secret faptul ca, odata cu trecerea timpului, relatia dintre doua persoane se poate raci si lucrurile pot sa para mai mult negre decat roz asa cum se intampla odinioara.

Totusi, desi in marea majoritate a cazurilor intuitia feminina nu poate fi combatuta, se intampla frecvent ca partenerul de viata sa fie fidel, insa asupra relatiei dintre voi doi sa isi puna amprenta monotonia, stresul intampinat la serviciu si obisnuinta.

Asadar, daca va aflati in situatia in care nu aveti certitudinea ca acesta “calca stramb”, este bine sa urmariti daca apar semnele prezentate in randurile ce urmeaza, garantate ca fiind cele mai sigure semne ale infidelitatii:

  1. Isi schimba radical infatisarea: bineinteles, nu este nimic rau in a va dori o schimbare atunci cand vine vorba despre imaginea proprie, insa in momentul in care partenerul de viata nu punea un accent ridicat pe aspectul fizic si brusc devine din ce in ce mai interesat de cele mai bune modalitati prin care isi poate scoate in evidenta atuurile, atunci este mare sansa ca acesta sa fi intalnit pe altcineva. Nu este o noutate faptul ca atunci cand devenim interesati de o anumita persoana, ne dorim sa ne facem pe cat se poate de placuti atat prin fizic, cat si prin atitudine.
  1. Refuza sa comunice: unul dintre cele mai frecvente semne ale infidelitatii in viata de cuplu este legat de lipsa de comunicare dintre cei doi parteneri. Asadar, daca incercati sa discutati cu sotul sau iubitul dumneavoastra si acesta pare sa faca orice altceva in afara de a comunica, atunci este posibil ca mintea sa ii zboare catre o alta persoana. De asemenea, nu sunt deloc putine cazuri in care lipsa comunicarii reprezinta si unul dintre motivele principale ce conduc la infidelitate, intrucat partenerul este posibil sa simta nevoia de a discuta cu cineva, insa sa nu considere ca gaseste in dumneavoastra sprijinul dorit.
  1. Devine recalcitrant: in momentul in care unul dintre parteneri inseala, atunci un sentiment de vinovatie il va patrunde, fie in mod constient, fie inconstient. Asadar, acesta va incerca sa arunce vina pe umerii dumneavoastra si va incerca sa starneasca cearta fara nici un motiv. Daca partenerul dumneavoastra este cu mult mai recalcitrant in ultima perioada decat este de obicei nu trebuie totusi sa va pripiti in a-l acuza de infidelitate, deoarece exista si posibilitatea ca acesta sa intampine dificultati la locul de munca sau din alte motive ce nu au legatura cu dumneavoastra.

Asadar, aceste aspecte reprezinta, de fapt, cele mai frecvente semne ale infidelitatii in viata de cuplu. Totusi, daca nu va aflati in posesia unor dovezi clare, atunci nu este deloc recomandat sa aruncati cu acuzatii, deoarece nu veti reusi decat sa inrautatiti situatia dintre voi doi si sa tensionati inutil atmosfera. Cel mai indicat in acest caz este sa apelati la ajutorul unor specialisti in domeniu, asa cum este o agentie de detectivi. De exemplu, daca doriti sa optati pentru serviciile profesionale ale unor detectivi in Romania, puteti sa va orientati colaborarea catre agentia de detectivi particulari Heraclis, al caror site este: detectivi-in-romania.ro. Doar cu dovezi concrete puteti sa incepeti o discutie in acest sens cu partenerul de viata si mai apoi sa luati decizia cea mai buna pentru dumneavoastra.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.