Cele mai tâmpite 5 cadouri!

Care este cel mai tâmpit cadou pe care l-ai oferit sau care ți-a fost oferit?

Cel mai tâmpit cadou pe care l-am primit eu a fost o pereche de bikini comestibili, un dildo și-o bordură, îmbetită frumos. Evident, cadourile adevărate au picat abia pe seară, prietenii mei crezând că vor fi de mare efect aceste cadouri primite la pizzerie, printre o droaie de clienți.

Deci, pe primul loc, putem pune aceste 3 obiecte, deoarece nu le pot despărți. Bikini comestibili, dildo și bordură. Halal prieteni…

Pe locul doi este eterna pijama și pereche de ciorapi. Nu știu, pentru unii or părea niște cadouri tâmpite, însă pe mine mă bucură. Asta deoarece nu de multe ori pun trei perechi de șosete la spălat și atârn pe sârmă la uscat cinși ciorapi, toți desperecheați! Încă nu se știe ce se întâmplă în mașina aia de spălat, e-o gaură neagră! Dacă vreți să inventați ceva care să aibă mare trebuință, lăsați prostiile de genul călătoriilor în timp, invizibilitatea sau eradicarea răcelii. Inventați măi o mașină de spălat în care pui 3 perechi de ciorapi murdari și scoți 3 perechi de ciorapi curați. Aia invenție!

Pe locul trei, este deodorantul. E frumos și practic să primești un deodorant, un parfum, o spumă de ras. Deh, nu toți pot oferi Cadouri barbati Craciun serioase. Însă unii pot strâmba din nas.
– Ce bă, put? D-aia mi-ai dat spray?
– Nu mă, e un spray doar, ce-ai?
– Da, da, nu puteai să-mi zici direct că miros nu?

Și din situații de astea nu prea știi cum să ieși. Însă nu toți avem prieteni din ăștia care să se supere pentru un cadou oarecum nereușit. Eu nu mă supăr. Eă primesc numai sprayuri și ciorapi? M-aș supăra că nu s-a gândit unul să-mi ofere o pereche de chiloți! Vorbesc serios, m-am îngrășat și i-am rupt pe toți. Exact acolo!

Pe locul patru al cadourilor tâmpite a fost o pereche de pantaloni. Eram mic… așa că perechea de pantaloni primită a fost un afurisit de șpielhosen! Am urât șpielhozenul cu pricina, la fel ca sandalele pe care trebuia să le port. că așa era pe vremea aia, copiii nu prea aveau adidași. Vara aveau sandale, iar iarna cizme de cauciuc. Nu tu pantofi, bocanci, fel de fel.

Iar pe locul 5 în topul cadourilor tâmpite, este un cadou pe care l-am oferit eu unui prieten. Ăla de mi-a adus cadou dildoul. Mi-am făcut frumos o poză profesională, gol pușcă, cu numele lui tatuat pe piept. O poză mare de 50×40 cm, pe care am dus-o la înrămat. Nu vă spun cât a costat prostia aia.

Ce-ar fi să primiți așa cadou, de față cu toată gașca de prieteni, unii băuți, alții doar puțini luați, care abia așteaptă să râdă din orice? Iar după cadoulș ăla tâmpit, m-am mai și îmbătata, am pus mâna pe craci unei gagici de venise de braț cu-n alt prieten, apoi i-au udat ăstuia pomul de crăciun. bine că omul nu s-a supărat pe mine, ci mi-a făcut poză.
Și ca fapt divers, și acum are tabloul de i l-am dat cadou. A tăiat el dintr-o revistă un trup de tipă, cu fustă lungă, crăpată, desculță, pe care-a lipit-o peste trupul meu. Așadar i-a rămas partea de sus, cu numele lui pe pieptul meu, cu moaca mea zâmbinduu-i galeș și tâmp.
Tablou la care se uită absolut oricine-i calcă pragul, neștiind ce să mai creadă din asta.

Iar pentru femei, știu cel mai nereușit cadou e să-i oferi o oală, cu polonic și-o carte de bucate. Și-ai bătut joc de ea în două feluri. Unul, că locul ei e la cratiță, și-apoi că habar n-are să gătească. Asta sau un CD cu Paraziții sau 1Q Sapro… asta că ți-e greu să-i oferi femeii o pereche de încălțări cu gentuță care se asortează, sau mai știu eu ce Cadouri femei Craciun doresc ele? Oricum nimeni nu știe ce e-n mintea femeii!

Apropos, în caz că dă în voi spiritul Crăciunului, eu așa ce-ami doresc! Un glob pământesc bar. Să aia așa ceva în cameră, lângă biblioteca plină de cărți. Priceless! Cu așa cadou chiar m-ai da gata!

bar_glob_pamantesc_de_birou_laguna_2

Și n-ar fi frumos să închei fără să enumăr și cele 5 cadouri foarte reușite pe care le-am primit. Ordinea este aleatorie!
1) Mi-am luat telefon. Abia așteptam să scap de HTC-ul vechi. Pe care-l voi relua la purtat începând de azi. Doar d-aia are nevastă-mea dual sim acum, nu? 🙂
2) Vacanțele din vara asta. Nici nu speram să ajung anul ăsta la mare și totuși am ajuns. Și-n Mamaia, și-n Bulgaria.
3) Primul meu computer personal. Un AMX XP 2200+. A dat maică-mea pe el 22 de milioane. Hard de 120 de giga de-a costat 4 milioane…
4) Perechea de pantaloni de călărie și un ceas superb pe care mi le-am luat singurel. Viva ebay!
5) Când aveam 14 ani, părinții mi-au făcut cadouri frumoase. Țin minte o bluză pe care și acum o port (cu toate că e mai strâmtă peste burți), precum și un set de stații Walkie-Talkie. Păcat că le-am primit de Crăciun și nu de ziua mea, căci le luam în tabăra celebră în care am fugit după urs.

Care sunt cele mai reușite dar și cele mai tâmpite cadouri primite/ oferite? Cea mai mișto povestire va primi un cadou surpriză din partea mea!

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
De weekend

Cum se făcu deja sâmbătă, vă las cu niște întrebări de weekend. Și știm cu toții ce se face în...

Când trebuie să ne schimbăm setul de anvelope?

Durata de viață a unor anvelope depinde mai ales de stilul de condus și de distanța parcursă într-o perioadă de...

Parfumul perfect

Și iată că am ajuns la nivelul 8 din SuperBlog. Aici e vorba de parfumul perfect. Și nu oricare, ci...

Close