Certificareiso.ro garanteaza calitatea si securitatea

Ne continuam periplul prin parc si din ce in ce mai des vad certificarile iso afisate la vedere. Aproape toate sunt emise de firma Certificareiso.ro, iar oamenii le cauta cu privirea si numai dupa ce le vad se opresc la taraba respectiva sau la jucarii si aparate. Le inteleg prudenta, fiindca sunt in joc copiii lor, sanatatea, viata si integritatea acestora si nu le este permis sa le puna in pericol.

Nepotul meu este topit dupa ecrane, tehnologie, realitate virtuala. Priceperea este dublata de folosirea limbajului de specialitate in cazul sau si uneori ma simt depasita. Sunt termeni pe care ii foloseste si pentru care cer explicatii, iar el mi le ofera cu mandrie. Exista in parc o multime de surse de divertisment pentru adulti si pentru copii. Insotesti un copil, ii faci bucurii si te molipsesti de la fericirea acestuia. Ieri am vazut doi detinatori ai certificatelor iso si mi-am dat seama cat de mult le merita.
1. Ne-a atras atentia un vaporas care imita miscarile unui vas in mijlocul oceanului si am dorit sa cumpar bilet pentru nepotul meu. Detinatorul masinii a pornit-o pentru un singur client de mai multe ori si am inteles cat de mult stie sa isi respecte solicitantii serviciilor. In timp ce altii asteptau pana se umpleau toate locurile sau sa se adune 5-6 copii, domnul acela pornea vaporul pentru orice fetita sau baietel doreau sa-l incerce. Consider ca asa trebuie sa se poarte fiecare antreprenor in parte.

2. Angajatii de la simulatoare auto sau cu dinozauri aveau afisate toate riscurile la vedere, langa certificatul iso, fapt care ne-a determinat sa intelegem ca nu au obtinut actul care atesta respectarea culturii calitatii, pana nu s-au pus la punct aceste aspecte.

Iata ce am putut citi pe lista avertizarilor si m-am bucurat ca se afla scrise acolo, negru pe alb pentru prevenirea nenorocirilor:

-Nu primim alcoolici, persoane care au consumat droguri si cardiaci. Sunt riscuri mari sa fie accidentati si nu ni le asumam, asa ca va rugam sa nu insistati!

-Copiii trebuie sa vina insotit de parinti si supravegheati de acestia in timpul jocului. Nu primim minori nesupravegheati si nu raspundem de eventualele accidentari ale acestora, fiindca nu au ascultat de sfaturile noastre.

-In timpul derularii jocului, nu va ridicati, nu dati ochelarii jos de la ochi si nu bruscati aparatele. Nu renuntati la centura de siguranta!

-Aveti mare grija cu lucrurile personale, fiindca nu ne asumam raspunderea, in cazul in care sunt furate sau le pierdeti!

Mi-a placut grija lor fata de copii si modul in care ii atentioneaza pe parinti. Toti detineau certificari iso, iar clientii erau extrem de atrasi de catre acestea.

Mi-am aratat incantarea ca detin aceste documente si i-am intrebat de ce au ales firma Certificareiso.ro. Raspunsurile pe care le-am primit au fost urmatoarele:
-Sunt cei mai cunoscuti din tara in materie de certificari. Datorita faptului ca firma este de top si certificarile emise de ea valoreaza mult.

Pozitia de top este generata de promptitudine si de exigenta. Certificarile sunt emise cu rapiditate si clientul este refuzat, daca nu indeplineste ceea ce i se spune pentru implementarea managementului calitatii in firma/intreprinderea pe care o conduce sau detine.

-Au cele mai mici preturi de pe piata. Pana la sfarsitul lunii august, certificarile costa cu 50% mai putin.
-Certificarile iso emise de aceasta firma sunt diverse si au in vedere: cresterea productivitatii simultan cu economia, securizarea informatiilor salariatilor si clientilor, cand este cazul, reducerea poluarii.
-Ei se ocupa de tot, dupa punerea la dispozitie a actelor necesare intr-un termen foarte scurt, fiindca au experienta necesara si cunosc legislatia in vigoare.
-La cererea clientilor se ofera consultanta gratuita.

Ma bucur ca au succes si munca si onestitatea le sunt rasplatite si ca in tot parcul, certificarile iso sunt la vedere, ceea ce inseamna ca antreprenorilor le pasa cu adevarat de clientii lor.
Aceste documente pun la punct noi relatii antreprenoriale intre furnizor si clientii sai, relatii bazate pe incredere reciproca si dovezi de maxima atentie si prietenie.
Portofoliul masoara cel mai bine activitatea prodigioasa, in el figurand banci, firme de taximetrie, transportatori terestri, firme de paza si agentii de turism.
In concluzie, orice afacere aveti, solicitati certificari iso, sa puteti sa va inscrieti si la licitatiile publice si sa va asigurati clientii ca vor primi produse si servicii de calitate premium de la firma pe care o detineti!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.