Cheloo ridicat de DIICOT. Olguța Vasilescu de DNA

Ce mă, se mișcă lucrurile în țara asta? S-au pus ăștia pe făcut arestări? Sau toate mișcările sunt de culise, să arunce niște praf în ochi populației, pe principiul “na mă, că merge treaba”?
Cheloo era urmărit din 2014 zice-se, pentru trafic. Sincer consider că gagiul e doar un pion. De dădea la 10-20 de inși de prin cartier. Și nu dădea el personal, ci avea om pentru asta. Sau dădea unuia de la școală care împărțea mai departe. Nu mi-e mie foarte simpatic personajul, însă nu știu cum dracului de ăștia găsesc numai pifani de împing juma de kil de iarbă, în timp ce ăia mari, trec zilnic cu kilele de cocaină pe sub nasul polițiștilor.
L-au prins pe ăla care-l aproviziona pe Mutu? Sau pe Ion Ion Țiriac? Și astea-s doar cazurile cunoscute. A desființat DIICOT-ul rețeaua de cerșetori? Ăia de unde-și iau drogurile?
Cu un pion prins nu se rezolvă nimic. Prinde-l pe ăla mare, pe ăla de bagă tone de prafuri în țară și fă ca-n China. Împușcat în ceafă în piața publică.
Iar ăstuia, dacă se demonstrează că împrăștia canabis prin școli, vreo câțiva coți la bulău, să se învețe minte.
chinaexecution

Olguța Vasilescu la DNA. Mititelu se bate cu pumnii în piept de bucurie. Nu-s microbist și nici nu-mi place acest Mititelu. Însă l-am stimat că s-a judecat cu FRF-ul și-a avut câștig de cauză. Păcat că echipa s-a dus dracului. Nema bani pentru jucători. Degeaba ai clubul, cu tot cu victorii, cupe etc., dacă nu ai o echipă completă și bani să-i plătești.
Iar de Olguța nu șiu multe. Din auzite, ar fi umblat cu sume imense de bani, pentru diverse chestii.
Plus faptul că în Craiova nu s-a mișcat mai nimic față de anii trecuți.

Ion Ficior, al doilea torționar dovedit
(după Vișinescu), a fost condamnat la 20 de ani de puușcărie și plata unor daune morale de 300.000 euro, însă sentința nu este definitivă. Victimele lui, oameni certați cu legea comunistă, legați între ei cu sârmă și îngropați în gropi comune.
Întrebat dacă regretă ceva, răspunsul răspicat al acestuia a fost: “Nu!“.
După 40 de ani se descoperă un alt criminal. Durerea morală este și faptul că acesta beneficia de-o pensie de cca. 6000 lei lunar.

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Idei de mancaruri dietetice

Produsele dietetice castiga tot mai mult teren in fata produselor alimentare traditionale, si asta din cauza faptului ca lumea incepe...

Cele mai epice ghete create vreodată!

Una dintre maniile mele sunt ghetele. Ghetele și ceasurile. Dacă m-ai lăsa un an într-un magazin de ghete și ceasuri,...

Dacia concept

Am mai jos câteva fotografii. Și așa rău îmi pare că nu-s reale... sunt opera unui designer, Alexandru Maris, pe...

Close