Cine are nevoie de quad sim?

simAm și eu o întrebare pe care trebuie să v-o adresez. Sunt tare curios dacă are cineva nevoie de un telefon cu 4 simuri.
Da, Quadrosim. Care e utilitatea unui asemenea terminal? Are cineva 4 simuri? Cât poate vorbi omul ăla să-i sune două telefoane ocupat și are nevoie de a treia linie, sau mai rău, de-a patra. Că nici la Informații CFR sau la Pentagon nu sună telefoanele așa în draci.
Deci, păreri?

În altă ordine de idei, prietenii de la Weytech m-au rugat să zic câteva cuvinte despre un Zopo ZP 998. Adică despre telefonul pe care am să mi-l iau într-un final.
zopoDe ce spun asta? Pentru că, pentru o sumă mult inferioară unui Samsung, am aceleași performanțe.
Ecranul este mare, de 5,5 inci, maximul pe care-l pot accepta eu (înainte ca telefonul să fie tabletă – Vezi cazul Galaxy Mega), cu densitatea pixelilor de 401 pixeli per inci. Rezoluția ecranului este de… 1920×1080 (Full HD).
Procesorul este un Mediatek MT6592T Octa Core de 1.7 ghz, care, împreună cu cei 2 GB DDR3, face ca terminalul să se miște extrem de rapid, indiferent de aplicațiile pornite. Sincer să fiu, pe un telefon nu vei deschide niciodată mai mult de 30-40 de aplicații!

Camera foto. am ajuns la subiectul meu preferat. Camera foto principală este de 14 mpx, iar filmarea este Full HD, superbă. Camera secundară este de 5mpx, venind în întâmpinarea ultimului trend, al selfie-lor!

La prețul de 1345 lei, nu există ceva atât de bun. Și ca să vă convingeți cât este de strașnic acest terminal, iată un review profi.

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Despre căldură

Vine iarna acușica. Deja nu mai pot dormi în tricou, deoarece am nevoie de căldură. Dacă dau drumul la calorifer...

Dacă ești bugetar, te iau corporatiștii la p…ă!

N-am văzut prostie mai mare ca asta. Cum auzi că lucrează unul la stat, că e bugetar, cum îți bagi...

Corturile pentru evenimente, tot mai solicitate

Daca planuiesti sa organizezi o nunta, un botez sau un eveniment de familie sau pentru firma, poti sa iei in...

Close