Cine se uită la filmele de categoria D?

Fraților, există filme geniale, filme bune, bunicele și porcării. Însă există și ceva mult sub orice porcărie posibilă. filme atât de proaste încât te întrebi dacă ăla care-a gândit așa ceva nu are probleme la mansardă. Și nu vorbesc de regizori de genul Rob Zombie.

De exemplu, filmul Sharknado 4. Clar din titlu știi la ce să te aștepți. Tornada cu rechini. Adică na, o chestie atât de plauzibilă ca și ciorba cu nutrie și gâturi de bufniță păroasă. Chiar și așa, am văzut câteva nume de actori sonore. Sonore adică de care am mai auzit. Ian Ziering din Melrose Place, Tara Reid, cunoscuta din American Pie, David Hasselhoff și Gary Busey. Care au jucat și-n primele 3 părți ale acestei francize, numită Sharknado.

Nu am putut să mă uit nici 5 minute la așa ceva. Adică jocul actoricesc atât de prost, încât nu-mi vine nimic în minte să-l compar cu ceva. Nu există. Costume de carton, voci pițigăiate la eroul principal, măi, ceva de nedescris. Pe lângă efectele CGI de 2 lei.

Și mă-ntreb, pe lângă “cine naibii e publicul țintă pentru așa ceva“, câți bani primesc actorii ăștia? 10 dolari? Că în mod clar nu le poți da milioane de dolari când abia câștigi 100.000 maxim din vânzări. că mai mult n-ai cum să iei din așa tâmpenie. Văd că filmul e creat de Asylum, companie care scoate pe bandă filme de categoria D, precum și falsuri la filme abia apărute, de exemplu Dunkirk.

Ca actor cât de cât cunoscut, cum naibii să accepți asemenea roluri? Degeaba te zbați să joci cât mai bine, când restul sunt niște necunoscuți adunați de pe străzi care nici nu știu să respire singuri. Înțeleg, trebuie să mănânci, să plătești facturi, dar nene, dacă managerul nu-ți găsește decât roluri d-astea, schimbă-l. Desigur, nu toți sunt actori de Oscar (am văzut și ăștia în filme de categoria D), însă ceva să nu-ți fie rușine să ieși după aia pe stradă. Sau s-or gândi că posibilitatea ca să se întâlnească cu un privitor al acestui film să fie atât de mică încât să nu conteze?


Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Stonados! Râzi de leșini!

Nu știu care-a avut inspirația divină de-a face un film numit Stonados. E vorba de-o tornadă care aruncă cu pietre....

VÂND – Ieftin și excelent

DE VÂNZARE! Ziceam mai demult că nu prea există ieftin și bun. Și că orice serviciu se învârte într-un cerc...

Amintiri din comunism – cartoful, valuta forte!

Următorul episod din serialul "Amintitri din comunism" este despre cartof. Pe vremea aceea, mâncarea era cam pe sponci. La alimentara...

Close