Cleopatra Stratan, supărată foc pe Cabral!

Îndrăgita cântăreață Cleopatra Stratan este supărată foc pe prezentatorul emisiunii”Ce spun românii“, Cabral Ibacka. Motivul este simplu: Cabral i l-a furat Cleopatrei pe Ghiță, pe care ea îl aștepta la portiță încă de când avea 3 anișori.

În timp ce biata Cleopatra îl aștepta zadarnic pe Ghiță cu bagajul făcut, gata de plecare, acesta, lăsându-se așteptat mult și bine, făcea lecții de IT cu Cabral, în creierii munților. Mai o brânză cu mămăligă la ceaun, mai o conexiune la internet, mai un muls de oaie, mai un apel telefonic în străinătate. Și-n tot acest timp, Cleopatra, plictisindu-se, a cântat celebra ei melodie.

În toată povestea asta nu există niciun învins. Cleopatra și-a luat inima în dinți, s-a apucat serios de muzică, uitându-l pe Ghiță. Cabral a învățat să facă focul, să facă mămăligă, nu-i e frică să rămână singur în munte peste noapte, se descurcă.Iar Ghiță își vede în continuare de viața lui, cu oile, cu stâna, cu oarecare probleme cu organele legii (a circulat cu o mașină cu numere expirate). Decăderea lui s-a datorat unei fotografii în care-l înfățișa alături de Victor Ponta.

Până la urmă, Cleopatra a trecut peste Ghiță, acum cântă despre iubire și ciocolată și pozează sexy la 17 ani…

P.S.: Acest text este un pamflet și va fi tratat ca atare. Râzi, că e sănătos! Și (încă) gratis!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
SE VINDE CIAPĂR!

Atenție atențiune! Se vinde ciapăr (ciopar, chiopar) 125 cu acte. Se poate anmatricula rapid. Este adus din olanda. iam schimbat...

Jack Ryan – agentul din umbră

Am fost să văd Jack Ryan - agentul din umbră. Mi-a plăcut, însă nu m-a dat pe spate. Un gagiu,...

Câteva sfaturi pentru călătoria în Grecia

După săptămâna de vis în Paralia Katerini, Grecia m-am decis să vă dau câteva sfaturi de care să țineți seama când...

Close