COINCIDENTE COSMICE SAU LUCRURI NEEXPLICABILE?

Oare ar fi mai usor sa le explicam? O fireasca intrebare la care am gasit, intamplator, un relativ raspuns chiar pe un site de pe internet, ce mi-a fost transmis, ca email, de catre un amic. Iata, reproducandu- va intocmai (cu unele mici modificari si adaugiri), cam ce se spune despre acest subiect:

Luna nu ar trebui sa existe, decât de ce exista? 

Mai întâi, “coincidentele”:

– cu diametrul de 3. 474 kilometri, Luna este de exact patru ori mai mica decât Pamântul; toti satelitii naturali din sistemul solar graviteaza în jurul planetelor pe la ecuator, Luna – nu;

rocile de pe Luna contin urme de metale PROCESATE, precum alama, uraniu 236 si neptuniu 237. Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar. Este considerata un corp celest “ciudat” datorita numeroaselor proprietati fizice pe care oamenii de stiinta nu le pot explica si pentru ca este cel mai iesit din comun corp ceresc, incomparabil cu lunile identificate pâna în prezent.

De fapt, Luna este atât de iesita din comun, încât Robert Jastrow, primul presedinte al Comisiei de Explorare a Lunii (NASA) a numit Luna “Piatra Rosetta a planetelor”. Ca sa va faceti o idee despre cât de ciudata este Luna cu adevarat, iata cum a calificat-o Robin Brett, un alt cercetator NASA: “Ar fi mai usor sa explicam de ce Luna nu ar trebui sa existe, decât de ce exista”.

Bun, dar de ce este Luna ciudata si ce-o face atât de speciala? Este un corp ceresc mare. De fapt, Luna este enorma! Cu diametrul de 3. 474 de kilometri, Luna are un sfert din diametrul Pamântului. Exceptând Pluto si Charon (luna lui Pluto), proportia Lunii fata de Pamânt este cea mai mare din câte au fost descoperite pâna acum în univers. Luna are o orbita absolut ciudata, singura de acest tip pe care astronomii au descoperit-o în sistemul nostru solar. Toate celelalte luni graviteaza în jurul planetelor lor pe la ecuator. Luna noastra se comporta cu totul aparte si graviteaza în jurul Pamântului cu o înclinare de 5 grade. Luna are altitudine, curs si viteza precise, care îi permit sa functioneze “corect” în raport cu Pamântul. Cu alte cuvinte, LUNA NU AR TREBUI SA FIE UNDE SE AFLA ACUM.

Luna este, în sine, aproape, un alt Pamânt? Compozitia solului este similara celei a Pamântului, situatie care n-a mai fost descoperita niciunde în spatiu. În toate celelalte cazuri, lunile si planetele difera fundamental unele de celelalte. Iar daca aceste detalii nu v-au stârnit curiozitatea, ciudateniile continua. Unele roci lunare contin metale procesate precum alama, uranium- 236 si neptunium- 237. Aceste elemente se pot obtine exclusiv pe cale artificiala!!! Uraniu 236, este un reziduu nuclear care se gaseste în uraniul folosit sau reprocesat. Si mai interesant… Neptuniu 236, este un metal radioactiv rezultat din producerea plutoniului în centralele nucleare. Aceste caracteristici cu totul speciale ale Lunii i-au determinat pe cercetatorii Mihail Vasin si Alexander Scerbakov, membri ai Academiei Ruse de stiinte, sa scrie, în anii 1970, articolul intitulat “Este luna creatia unei inteligente extraterestre?“, care a produs rumoare în comunitatea stiintifica, dar n-a schimbat cu nimic lucrurile dintr-un motiv foarte simplu: nimeni nu poate furniza vreo explicatie valida cu privire la aceste masuratori.

Mai mult, laureatul premiului Nobel pentru Chimie, Harold Urey s-a declarat preocupat de continutul de titan al rocilor aduse de misiunile de astronauti de pe Luna. Mostrele de minerale reprezinta un mister absolut pentru lumea de stiinta, deoarece nimeni nu poate explica prezenta titanului. Cu alte cuvinte, Luna noastra – simbolul suprem al misterelor – îsi merita pe deplin aceasta coroana

Nu are nimic în comun cu niciun alt corp ceresc. Si parca tocmai pentru ca enigma sa ramâna astfel pâna la sfârsitul timpului, gânditi-va ca în orice zi, din orice loc al Pamântului, vedem mereu aceeasi fata a Lunii. De ce? 

Matematica ciudata – numerologie precisa
Raza Lunii = 1. 080 mile = 3 x 360
Raza Pamântului = 3. 960 mile = 11 x 360
Raza Pamântului + Raza Lunii = Raza de 5. 040 mile. 5. 040 = 1 x 2 x 3 x

4 x 5 x 6 x 7 = 7 x 8 x 9 x 10
Diametrul Pamântului = 7. 930 mile 7. 930 = 8 x 9 x 10 x 11

Oare toate aceste dimensiuni sunt simple coincidente sau a existat o forta care le-a creat în acest fel? Poate fi imaginata o inteligenta care le-a aliniat pe toate atât de precis doar într- un colt de univers? Si de ce aici?!

https://www.youtube.com/watch?v=dzRw_JJqgZc

https://www.youtube.com/watch?v=MynP1S7fz9Y

Marc Ciubotaru

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.