Comenzi noi

Dacă tot stăm în casă și lucrăm (nu ca unii care freacă menta), am avut de făcut niște comenzi. Clar, online.

Ceva ce trebuia demult luat, un scaun birou. Că cel vechi, după 20 de ani în care m-a susținut de la 70 la 115 kilograme (ajunsesem la greutatea aia urieșească), a cedat:
– Bă gata, bagi în tine ca porcu’, nu mă apreciezi, te pui cu curu’ pe mine, eu renunț.

Și am comandat altul nou, care promite multe, la un preț decent. Abia aștept să vină. Să vezi unboxing atunci…

Apoi, azi mi-a crăpat cardul de memorie. 8 giga, făcut de Samsung. Avea și ăsta vreo 10 ani. Habar n-am câte poze erau pe el, că l-am trecut prin vreo 5 telefoane de-a lungul timpului. Și de multe ori nu le-am salvat. Acum nu mi-l mai citește nimic. Și cum alt card memorie costă doar 32 de lei și are 32 de giga, sări pe el și cumpără. Dacă mă ține și ăsta 10 ani, la 3 lei pe an, cât 2 pungi de pufuleți, e perfect, nu bine.

Și ultima chestie pe listă, ceva care nu credeam că voi dori sau că-mi va trebui ceva. Controller PS4. Nu am văzut vreodată necesitatea unei console, până anul trecut. Apoi m-am prins că unele jocuri le poți juca mult mai bine de pe controller. Jocuri sportive, cu “picioare-n gură” (Mortal Kombat), ba chiar și cele cu mașini. Că dacă e să stau să mă joc vreo 4 ore ceva racing, începe să mă doară degetul pe care țin tasta sus apăsat. La shootere, din păcate, doar cu mouse-ul faci treabă. Să-l ia gaia de tunel carpian.

Și o altă chestie importantă. Filtru cană. Că nu mi-am făcut stocuri de tone de apă minerală, doar o filtrez pe cea de la chiuvetă și ies mai ieftin decât să beau apă din plastic reciclat. Care se știe cât e de sănătos plasticul pentru organism. bine, nu că cea de la chiuvetă ar țâșni direct din munte, dar na…

Voi ce v-ați comandat de carantina asta?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.