Concurs 3

bloggeri-de-top
Am pornit a treia tură de concurs.
Până acum s-au înscris DOAR 2 articole. Sunt o mulțime de bloggeri care urlă că vor să fie cunoscuți, să-și facă reclamă, dar stau, nu fac nimic. De ce nu se înscriu la concurs? Chiar toate articolele lor sunt atât de slabe încât își dau seama că nu merită să fie în competiție? Sau premiul este prea mic pentru aspirațiile înalte ale domniilor lor?

Am pornit grupul acesta de facebook special pentru a ne face o reclamă cât mai bună prin intermediul on-line.

Concursul este acum abia la a treia ediție. Când va căpăta oarecare notorietate, premiile vor crește. Nu vă așteptați să primiți de prima dată bani sau produse, căci nu veți primi.

La fel au făcut bloggerii cu concursurile lui Stilizer.

Toți se plângeau că n-au domenii proprii sau hosting de calitate, dar nu eru în stare să facă un articol de 300 de cuvinte.

Din păcate postul acesta a deviat de la scopul său inițial. Acela de-a anunța a treia ediție de concurs. s-a transformat într-o muștruluială (așa văd eu), sau o refulare a propriilor nerealizări (așa poate se vede din exterior).

Nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă la concurs.
Veți primi un banner pe Spanac.eu. Iar Nea Cornel a promis că va pune și la el acel banner. Ceea ce a și făcut până acum. Cu această ocazie a intrat și pe Spanac în blogroll.

Pe viitor când concursul va avea peste 10 participanți, premiile vor crește.
Dacă pornind de la această edițiile se vor înscrie mai mult de 10 participanți, premiul va crește. Aștept sugestiile voastre. Vreau să ofer câte un banner pentru locurile 2 și 3, însă pentru premiul 1 ce să pun?

Mi-a mai venit o idee. Fiecare participant să pună un banner al concursului la el pe site. Prin care să anunțe participarea la concurs.
Vouă cum vi se pare ideea? Linkul de la banner fa fi către pagina de faceboon, nu către Spanac.

Mai departe am nevoie de ajutorul vostru.

Hai, cine mă mai ajută, măcar cu-n sfat?

Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Prădător de noapte

În America (această țară minunată, raiul pe pământ), există o fascinație pentru morbid. Iar filmul Prădător de noapte (Nightcrawler), adus...

5 motive pentru care www.bitmahavi.com este cea mai buna platforma de tranzactionare a criptomonedelor

Tranzactionarea criptomonedelor nu mai este un termen necunoscut, asa cum era acum cativa ani in urma. In momentul de fata,...

Ce sfaturi îmi dați?

Am o dilemă. Și aș avea nevoie de sfaturile voastre, deoarece mi-e să nu greșesc dacă fac treaba după mintea...

Close