Am condus ca o cizmă!

Azi, ca niciodată, am condus ca o cizmă, execrabil. Am luat și altă pereche de adidași (sunt curios când mi-or veni cei roșii cum voi conduce cu ei), iar pârdalnicul ăla de ambreiaj nu-l simțeam deloc. Iar accelerația? Ca și inexistentă, la aia chiar îi dădeam blană ca să aud motorul urlând. Căldură mare, am transpirat ca un cal, telefoanele le lăsasem în portieră lângă sticla cu apă. Pe care o înșurubasem strâmb, în viteză, deoarece se pusese verde la semafor (Aqua Carpatica la 0,5 are dopul mai mare decât celelalte PET-uri) și jumate din apă minerală se lăfăia pe telefoane.
scoala-auto

În schimb, n-am mai dat de cocalari în trafic. Aveau geamurile închise, cu aerul condiționat pornit și nu i-am mai auzit înjurând. Și culmea, am dat și de taximetriști corecți în trafic azi.
Un singur gagiu s-a dat ciumeg față de-o mașină de școală, unul de GJ care mi-a tăiat fața.
De frânat am frânat eu, iar înjurăturile… tot eu.

Sunt curios mâine cum va fi. Azi am condus oribil și parcă cutia de viteze avea alte probleme, parcă intra mai greu în viteze. Dumnezeu cu mila. Vedem mâine.
Sursă foto: bzb.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Acolo parchezi mă?

Șoferul mașinii din imagine n-a găsit un loc mai bun de parcare. Așa c-a pus-o pe-o trecere de pietoni, într-o...

Un profiterol extraterestru

Dulciurile constituie plăcerea mea vinovată. Caut fiecare prilej care se ivește de a gusta dintr-un nou preparat culinar dulce, indiferent...

Nou concurs. Acum cu like-uri!

Hai că o fac și p-asta. Creez un nou concurs. În prezent, am 334 de like-uri pe facebook. Am spus...

Close