Confort și sănătate cu scaunele pentru masaj

Rokol România e importator direct al produselor profesionale de masaj Rokol, recunoscute pe întreg globul pentru inovație, calitate și performanță în domeniul echipamentelor de masaj. Rokol face parte din Kangtay Group și e prima companie producătoare de fotolii cu masaj din China, având o vechime de peste 30 de ani. În continuare veți vedea că scaunele pentru masaj oferă confort și sănătate utilizatorilor.

Rokol-7908L-Premium-Deluxe-3D-3-388x388Încă din 2001 Rokol a început colaborarea cu firma japoneză Panasonic, dezvoltând cele mai inovative tehnologii de masaj. În prezent e partener strategic cu LG Electronic și marile companii de fotolii cu masaj Taiwan Johnson și Taiwan Brother.

Principalele puncte forte ale firmei Rokol sunt:

– e prima companie de scaune masaj din China începând cu 1984;

– are 4 mari sedii centrale, peste 110 ingineri sunt implicați în dezvoltarea și proiectarea fotoliilor cu masaj, iar peste 1200 de angajați asigură o producție de minim 15.000 de bucăți lunar;

– distribuție pe piețele din toată lumea: America, Australia, Europa, Rusia, Orient;

– înglobează numeroase tehnologii și inovații în domeniu.

Rokol lansează în România fotoliile de masaj din categoria Premium:

Rokol 7805L Premium Deluxe 3D e singurul fotoliu din România cu șină de tip “L”, sistem 3D cu 6 role de masaj și încălzire ceramică.

Este generație 2016 – Fotoliu cu masaj cu șină de tip “L” și Sistem 3D cu 6 role de masaj și încălzire ceramică.

Tehnologii și inovații folosite: sistem patentat de masaj 3D cu 6 role de masaj, sistem de încălzire cu role ceramice și perne de masaj Multistrat, sistem zero Gravity, S Shape, L Shape – șină de tip L, sistem Slide – fotoliul se poate așeza la numai 8 cm de perete, control inteligent prin Bluetooth cu aplicația Rokol.

Rokol Imperial 8900 Premium Deluxe 4D e cel mai complex fotoliu de masaj de pe piață acum și în România. Folosește tehnologii inovatoare de ultimă generație:

– sistem patentat de masaj 4D cu 8 role de masaj;

– sistem de încălzire cu role ceramice și perne de masaj Multistrat;

– sistem zero Gravity, S Shape, L Shape – șină de tip L;

– sistem Slide – fotoliul se poate plasa la numai 8 cm de perete;

– control inteligent prin Bloutouth. Tabletă cadou;

– scanare bionică și terapie de masaj Bowen.

Calitatea sa e excepțională. Rokol 8900 este realizat cu materiale de cea mai înaltă calitate. cadrul interior folosește cel mai bun oțel și cea mai avansată tehnologie de pulverizare electrostatică și fosfatare. De exemplu, durata de viață a cadrului metalic este de 50 de ani.

Fiecare componentă e verificată riguros după standarde stricte. Sunt 5 mari categorii și 169 de proceduri de inspecție pentru un astfel de fotoliu de masaj.

Pielea  ecologică antibacteriană este foarte rezistentă, având o suprafață foarte netedă și plăcută la atingere. Astfel, garantează o experiență confortabilă și sănătoasă.

Fotoliul e foarte silențios, funcționează cu economie de energie electrică și are o durată de viața mare. Motoarele pentru acest fotoliu sunt importate din Japonia și sunt de calitate superioară.

Funcționarea fotoliului cu masaj RK8900 se bazează pe teoria TCM conform căreia masarea celor 12 meridiane ale corpului omenesc ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și activează funcționarea armonioasă a corpului între Yin și Yang.

Coordonarea dintre Yin și Yang e crucială pentru sănătatea corpului, iar menținerea echilibrului este principalul criteriu care stopează și previne îmbolnăvirea. Sistemul de masaj 4D oferă un masaj mai puternic, mai profund, mai precis.

Fotoliul Rokol 8900 dezvoltă tehnologia inovatoare de masaj 4D efectuând un masaj complet cu role inclusiv pentru zona șezutului. Sistemul de role se mulează perfect  pe curbura corpului, acest lucru fiind permis de ajustarea unghiului de masaj dar și a șinei de masaj.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.