Corturile pentru evenimente, tot mai solicitate

Daca planuiesti sa organizezi o nunta, un botez sau un eveniment de familie sau pentru firma, poti sa iei in considerare inchirierea unui cort de la o firma specializata. De cele mai multe ori, persoanele aleg sa organizele evenimente la cort pentru ca este mult mai ieftin, spatiul este considerabil, iar numarul minim de invitati nu este impus (cum se intampla in cazul restaurantelor).

Desi solicitarile privind corturi pentru evenimente sunt tot mai numeroase, multi isi fac probleme cu privire la bugetul pe care trebuie sa il aloce. E timpul sa iti iei aceasta grija de pe cap, mai ales ca multe firme ofera servicii de inchirieri corturi foarte accesibile, iar seriozitatea si promptitudinea echipei vor crea cel mai reusit eveniment.

Avantajele pe care ti le ofera corturile pentru evenimente

In primul rand, flexibilitatea. Spre exemplu, la restaurante si ballroom-uri, desfasurarea evenimentului ia in calcul un contract pe un numar minim de invitati, iar daca nu se indeplineste, platesti din buzunar.

Personalizarea in functie de evenimentul pe care ti-l doresti.Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui in valoare creativitatea, sa iti alegi culorile sau tematica, iar firmele ce ofera corturi spre inchiriere le vor pune in aplicare cu maxima seriozitate. De asemenea, tu stabilesti cum sa fie aranjate mesele, scaunele, chiar si ringul de dans.

Si, foarte important, un cort de evenimente vine dotat si cu bai, precum si multe accesorii. Candelabrele, in jurul carora se creaza decorul, podeaua si mocheta, ringul de dans, lumina ambientala sau cea arhitecturala, sunt doar cateva dintre beneficiile cu care vin la pachet corturile pentru evenimente.

Un alt avantaj in cazul unui cort de evenimente este ca se poate fuma. Legea antifumat adoptata pe 17 martie 2016 da batai de cap celor de la restaurante si ballroom-uri si creaza o multime de probleme, printre care si pierderea multor contracte de prestari servicii.

Corturile de evenimente sunt sigure! Poate sa ploua sau sa bata vantul, ca nu iti va strica evenimentul!Un cort pentru evenimente este realizat din materiale impermeabile, de cea mai buna calitate, iar multe dintre ele sunt prevazute cu instalatii de climatizare.

Foarte solicitat pentru evenimente este modelul de cort Stretch. Inspirate din modelele de corturi ale beduinilor din Africa de Nord, acest tip de cort pentru evenimente este o alternativa contemporana pentru buna desfasurare a ocaziei. Sunt foarte versatile si asigura o acoperire perfecta gratie structurii tensionate flexibile si se potrivesc perfect decorului oricarei gradini sau cladire.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
COINCIDENTE DE….NE CREZUT!

In imensitatea sa, pamantul pe care traim, ce pare fara sfarsit, ne ofera totusi, cu sau fara vointa noastra, numeroase exemple (confirmate...

Cati bani cheltuiesc romanii pe software?

Românii cheltuiesc enorm de sărbători, zile de naștere și Black Friday. Însa câți bani consumă aceștia pe software? Sincer, nu...

La munca

Na, ca deschid un nou serial, intitulat la munca. De la ora 19 patrulez. Rar am stat jos. Dar e...

Close