CREDETI IN DUMNEAVOATRA!….

 

Louise Hay a fost si este o personalitate renumită în literatura motivațională, un psiholog talentat, una din fondatorii metodei de auto-vindecare prin intermediul gândirii pozitive, autoare a peste 30 de cărți de psihologie. Unul din bestseller-urile sale este ,,You can heal your life” (Poți să îți vindeci viața), care a fost tradus în mai mult de 30 de limbi ale lumii și a adus schimbări în viețile a sute de mii de oameni.Din pacate,Hay a plecat din viață în data de 30 august 2017,la vârsta de 91 de ani. Ea a reușit să se vindece de cancer fără medicamente și intervenții chirurgicale și a ajutat foarte mulți oameni să-și găsească sănătatea, fericirea și să își schimbe viața.

Citatele ei, din cartea ,,Poți să îți vindeci viața”,f multe postate si pe internet, schimbă modul de a gândi al fiecaruia și ajută la gasirea armoniei interioare.

-Oamenii, care ți-au pricinuit durere, au fost la fel de speriați ca și tine acum.

-Ne formăm convingerile în copilărie și apoi trecem prin viață, recreând situații, care sunt compatibile cu convingerile noastre.

 

-A opta pentru gânduri și cuvinte negative este ca și cum ți-ai alege la restaurant un fel de mâncare, de pe urma căruia știi că ți se face rău întotdeauna.

 

-Trebuie să facem o alegere pentru noi înșine: să eliberăm și să iertăm pe toți fără excepții, mai ales pe noi.Deși nu știm cum să iertăm, dar trebuie să ne dorim asta din tot sufletul.

 

-Orice boală se naște din incapacitatea de a ierta pe cineva (pe alții sau pe tine).

-Gândurile pe care le emitem și cuvintele pe care le rostim dau naștere experiențelor cu care ne confruntăm.

-Nu renunța atunci când pornești pe drumul schimbării; în cazul în care copiii ar renunța să mai încerce atunci când se ridică pentru prima dată în picioare și cad, ei nu ar învăța niciodată să meargă.

 

-Nu aștepta să ajungi în spital, pe mâina unui chirurg sau chiar pe patul de moarte pentru a ierta, când pe lângă aceste resentimente va trebui să faci față și panicii care te va cuprinde.

 

-Tot ceea ce dăruiți, primiți înapoi.

-Mintea este arma ta, singur decizi cum trebuie să o folosești.

-Corpul nostru tot timpul vorbește cu noi. Dacă am găsi timp să îl ascultăm! Fiecare celulă a corpului reacționează la fiecare gând și cuvânt al nostru.

 

-Suntem responsabili pentru tot ceea ce se petrece în viața noastră, indiferent că e bun sau rău.

-Pentru a schimba pe cineva, trebuie mai întâi să ne schimbăm pe noi înșine. Trebuie să ne schimbăm gândirea.

 

-Dacă ceva în viață devine foarte ușor, atunci, aceasta nu este o lecție, este ceea ce cunoaștem deja.

-Pentru a deveni posesorii tuturor lucrurilor incredibile, trebuie mai întâi să credem că ele sunt posibile.

-Să te iubești – înseamnă să sărbătorești însăși existența personalității tale și să fii recunoscător lui Dumnezeu pentru darul vieții.

 

-O dată pe zi, așează-te într-un loc liniștit și pune-ți mâinile pe inimă. Transmite-i acesteia iubirea ta și percepe iubirea ei pentru tine. Inima ta a bătut pentru tine de când te-ai născut și până în prezent și va continua să bată până în ultima ta zi pe acest pământ. Privește în inima ta și sesizează orice urmă de amărăciune și orice resentiment. Spală-ți cu blândețe inima în apa iertării și a înțelegerii!

 

Acum,nu va ramane decat sa le cititi in tihna, sa le analizati si cumpani,dupa care de la caz la caz sa le aplicati in viata Dumneavoastra.Va vor fi de un real folos!…

Marc Ciubotaru

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
CE SI CAT STIM DESPRE CREIER?….

Din cate se stie, creierul este un lucru atât de măreț și tainic, ba chiar vital, pe care noi ,...

Nebunia Românii au talent

Mă uit pe bloguri şi văd două categorii de oameni: Unii care ţin cu Gog şi unii care ţin cu...

Autoclavul – de ce ai nevoie de unul in laboratorul tau?

Oricine detine un laborator -micotica, microbiologie, chimie etc.- ar trebui sa il foloseasca; este necesar pentru a steriliza consumabillele si...

Close