Cresterea masei musculare cu steroizi, o solutie excelenta daca este administrata corect

Orice om isi doreste o masa musculara bine definita, insa aceasta este foarte greu de obtinut. Sportivii care arata mereu impecabil respecta o rutina sportiva cat se poate de stricta, mananca sanatos si dorm foarte bine. De multe ori, nici macar o rutina atat de stricta nu poate genera o masa musculara perfecta, ceea ce ii face pe foarte multi oameni sa apeleze la suplimente alimentare si la steroizi.

Ce sunt steroizii?

Steroizii anabolici sunt substante obtinute chimic, foarte asemanatoare testosteronului. Conform celor de la steroizi-originali.com, acestia sunt folositi adeseori cu scop medical (in insuficienta hormonala, la pubertate, la operatii cu pierderi mari de tesut sau la HIV), insa gratie efectelor anabolice sunt utilizati si pentru imbunatatirea performantei sportive.

Foarte multi sportivi care practica haltere, culturism, ciclism sau box apeleaza la steroizi, deoarece acestia ajuta foarte mult la definirea masei musculare si asigura mai multa energie si mai multa rezistenta.

De cele mai multe ori, cei care folosesc steroizi sunt barbatii, deoarece femeile prezinta riscuri foarte mari in utilizare. Pentru barbati insa, daca sunt folositi corect, steroizii pot avea efecte excelente.

Cum trebuie sa fie folositi steroizii?

Exista doua forme principale in care aceste substante anabolice pot fi introduse in corp: steroizi injectabili si steroizi pastile. Este adevarat ca exista si varianta unguentelor, a picaturilor sau a supozitoarelor, insa majoritatea oamenilor apeleaza la aceste prime doua variante.

Indiferent de modul in care sunt utilizati, este bine sa se respecte o serie de reguli:

  • Sa se faca analize medicale inainte de inceperea tratamentului, in asa fel incat sa se poata monitoriza atent starea de sanatate si sa se evite orice fel de efecte negative;
  • Sa se tina tot timpul legatura cu un medic, pentru sfaturi privind medicamentele ce pot fi folosite alaturi de steroizi;
  • Sa se evite abuzul. Multi oameni gresesc, administrandu-si cantitati mult prea mari de steroizi, in dorinta de a avea rezultate mult mai rapide. Abuzul poate sa duca la o multime de efecte negative: efecte psihologice, dependenta, probleme asupra pielii, rinichilor si prostatei, etc. Totusi, daca se administreaza conform sfaturilor medicului, efectele pot fi benefice.
  • Sa se foloseasca doar dupa o anumita varsta. Este indicat sa nu se foloseasca aceste substante la varste de pana in 20 de ani, atunci cand corpul este intr-o modificare continua.

Cand trebuie sa fie folositi steroizii?

Nu este niciun secret in faptul ca atunci cand sunt administrati incorect, steroizii pot fi periculosi. De aceea, nu sunt indicati oricui. In general, sunt indicati pentru culturistii de performanta care au nevoie de un corp perfect in cadrul concursului sau pentru cei care isi doresc energie pe termen scurt.

Steroizii nu sunt indicati celor care merg de 2-3 ori pe saptamana la sala de forta si isi doresc o masa musculara mai mare. Pentru ei, exista o multime de alte suplimente alimentare care pot avea efecte foarte bune si pot oferi rezultate. Cele mai bune rezultate insa, le ofera sportul regulat si alimentatia corecta.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Japonia aproape de un nou atac cu gaz sarin?

La fix 20 de ani de la atacul cu gaz sarin din metrou, Japonia este ținta unei "glume". O dronă...

SCOALA DE HAIDUCI – ultimul episod

In acest ultim episod al povestirilor pe tema deja bine cunoscuta, ma voi referi in special la acei haiduci tineri,...

Foarte ocupat!

Zilele acestea sunt foarte ocupat, lucru ce s-a observat și pe blog. Articole mai rar, vizitatori la fel. Însă tot...

Close