Cu solutiile ERP in Cloud afacerea ta va fi mereu pe plus si gestionarea datelor va fi mai simpla

Foarte multe companii folosesc deja solutiile ERP. Cu ajutorul lor poti avea un management mai bun al resurselor si al datelor, poti avea eficienta mai mare in gestionarea afacerii si te poti ocupa de alte lucruri in timp ce multe dintre taskuri sunt automate.

Transmiterea informatiilor intre diverse departamente si indivizi din companie se poate face mult mai simplu prin intermediul acestor sisteme erp in cloud. Prin trecerea la sisteme in Cloud companiile pot sa imbunatateasca managementul, nu mai esti dependent de calculatoare si de puterea acestora, nu mai folosesti atatea resurse ca sa iti indeplinesti sarcinile zilnice.

Folosirea Cloud pentru rularea programelor ERP poate fi o solutie foarte buna si pentru companiile mici care nu isi permit o infrastructura complexa. Tot ce au nevoie este o conexiune Internet si toate functiile programului sunt accesibile instant.

Costurile operationale scad atunci cand se utilizeaza solutii erp in cloud, resursele umane si hardware nu mai sunt asa de multe. Abonamentele lunare permit o gestiune mai buna a bugetelor, costurile cu intretinerea sunt mai mici, la fel si cele de implementare a solutiilor la nivelul companiilor.

Personalizarea programelor in Cloud este mai simpla, securitatea datelor este ridicata, criptarea este superioara fata de sistemele bazate pe hardware, activitatile pot fi urmarite in timp real si analizate. Analiza in timp real a activitatii cu ajutorul solutiilor Cloud permite o mai buna optimizare a businessului si decizii mult mai bune luate in baza unor informatii accesibile imediat.

ERP in Cloud este o alegere inteleapta si pentru ca are pachetul Microsft Office incorporat, nu mai e nevoie sa inveti alte solutii software, backup-ul datelor este automat, accesul la toate datele stocate se poate face dupa orice fel de device portabil, tableta, telefon sau laptop.

De intretinirea sistemelor ERP se ocupa firmele care furnizeaza solutiile, nu trebuie sa iti faci griji de optimizare si actualizari, managementul resurselor companiei fiind mai simplu ca niciodata.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Toyota Avensis, mașina ta

Iată că-i prima probă la SuperBlog 2012. Tema de azi va fi Toyota Avensis, mașina ta! Ideea e că mi-ar...

Confort și sănătate cu scaunele pentru masaj

Rokol România e importator direct al produselor profesionale de masaj Rokol, recunoscute pe întreg globul pentru inovație, calitate și performanță...

CEL MAI SEXY ,,BUNICUT”!…

Este vorba despre un bărbat de culoare care a primit denumirea de ,,bunicuțul sexy” pe rețelele de socializare. Irvin Randle...

Close