Cum blochezi un anumit IP să-ți viziteze site-ul?

Azi vă învăț cum să blocați un anumit IP. În acest fel, posesorul acelui IP nu vă mai poate vizita blogul, decât cu proxy.
De vreo săptămână, un “om de bine“, deoarece animal este mult spus, s-a apucat să comenteze pe diverse bloguri folosind numele meu. Îmi cer scuze celor pe care acesta i-a înjurat folosind numele meu!
Nu era nasol până nu s-a apucat să înjure în stânga și-n dreapta. Nefericitul are IP-ul 92.233.112.3. Ip de Anglia, care acum nu-mi mai poate vizita blogul folosind acel IP. Ca sfat pentru toată lumea, e de preferat să-l blocați și voi. Nu se știe când vă vizitează tembelui și începe să înjure ca la ușa cortului.
apropos. Eu niciodată nu voi înjura în comentariu persoana care deține blogul! Absolut niciodată. Se mai întâmplă să înjur o a terță persoană, însă niciodată posesorul blogului unde comentez.
Asta una la mână.
A doua la mână, eu comentez rar către foarte rar. Când am ceva de spus apropos de articolul citit, spun. Și vorbesc frumos.
În al treilea rând, eu niciodată nu comentez trecând www.spanac.eu. Nu pun niciodată www.
În al patrulea rând, când comentez eu, îmi apare avatarul. Unde nu apare, sunt șanse foarte mici să fiu eu. A aflat tipul care sunt cele două adrese de mail cu care mai comentam și le folosea pe acelea, crezând că induce lumea în eroare.

Și hai să vă arăt cum blocați acel IP definitiv.
ipban
Se deschide Cpanel, acesta fiind la adresa blog.extensie/cpanel
Vă duceți la Security, deschideți IP Adress Deny Manager, scrieți IP-ul pe care doriți să-l blocați, apoi dați ADD. Veți primi înștiințarea că acel IP a fost blocat.
Și hai să testăm chestia asta împreună.

De acum înainte, de fiecare dată când se găsește vreun descreierat să vă înjure pe blog, folosiți metoda asta. Merge și pentru clase întregi de IP-uri, însă, în cazul când nu-s Spam-uri, decât injurii, un ban pe IP este tot ceea ce vă trebuie.
Dacă voi știți și alte metode, scrieți-le în comentarii.

Sper că v-a fost de folos. Succes!

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Dorel, Gigel și certificatele ISO!

Mă sunase Dorel acum câțiva ani, să mă întrebe de certificate ISO. Mă prinsese fix pe subiect, ce știam eu...

Românii au talent! La scuipat coji de semințe și ascultat de manele…

Din păcate, în ultima vreme, cam la asta au talent românii noștri. Să stea până la 4 dimineața în fața...

Faze comice din filme – episodul 1

Spanac vă prezintă câteva faze comice din diferite seriale, filme şi alte tâmpenii. Mă ţin de mult să fac această...

Close