Cum face de câștigă adesea la jocurile online?

În studenție, jucam împreună cu un coleg, Șerban, la pronosport. E drept, câștigam uneori, dar una peste alta, ieșeam în minus. De aceea, pariurile sportive n-au fost niciodată o prioritate pentru mine. Dar fiind prieten cu Șerban, am aflat el juca foarte des. Parcă se îndârjise să-și demonstreze că are fler și că poate câștiga adesea la jocuri pe calculator. Mai mult, acum, de cele mai multe ori, chiar câștiga. Așa că l-am întrebat cum face de câștigă adesea la jocurile online.

Eram acasă la Șerban, jucând table și bând din berea pe care adusesem. Urmăream curios felul în care juca, presupunând că la fel riscă și la pariurile pe calculator. Eu jucam descoperindu-mă cât mai puțin și fără să mă bazez pe norocul de a-mi ieși o combinație norocoasă a zarurilor. Apoi mi-am dat seama că nu se poate să te bazezi mereu pe șansă decât la table, jocuri cazinouri, chiar și online, necesitând unele abilități speciale, nicidecum provocarea norocului.

– Șerbănele, văd că la table suntem cumva egali, deși tu te bazezi pe ghinionul meu și pe bafta ta. Dar la pariurile sportive, în general, ai succes…

Gazda sobi din cutia de bere, plescăi ușor și grăi cu un ton defensiv:

– Ei, nu mă pot îmbogăți din pariuri, fii sigur! Altfel, nici nu mai dădeam pe la serviciu! Nimeni nu poate și cine încearcă, se arde. Trebuie să joci calculat.

– Despre ce calcule vorbești, băiete?! Să presupunem că avem 3 echipe, A, B și C. A bate pe B, iar B bate pe C. Logic ar fi ca A să bată și pe C, dar de multe ori, nu se întâmplă așa. Cum poți prevedea tu asta? Dacă n-ai face-o, n-ai câștiga.

– Păi nu mă iau doar după calculul hârtiei, ci și pe alte lucruri…

– De exemplu?

– De exemplu, pe viața extrasportivă a jucătorilor. Știu, de pildă, că cel mai bun jucător de la echipa A tocmai a fost părăsit de prietena lui, care s-a combinat chiar cu un jucător de la echipa C, cu care urmează să joace în campionat. Așa că mă bazez pe această informație, pe setea de răbunare a celui părăsit. Preupun că va intra foarte dur la rivalul său în dragoste și va fi eliminat. Echipa C, valoric mai slabă decât A, totuși va câștiga sau va scoate măcar un scor egal, datorită jucătorului în plus. În consecință, voi câștiga binișor la unibet!

– Adică tu te bazezi pe amorul ghebos al jucătorilor, Șebane?

– Și pe asta, dar nu numai, desigur. E doar un element pe care îl iau în calcul. O femeie spunea că prietenele și nevestele de fotbaliști sunt curve. Culmea e că ea însăși era fiica unui fost fotbalist și era căsătorită cu un jucător în activitate…

– Ha, ha! Mde, știa ea ce știa! Dar tu te bazezi pe anecdotică și pe picanterii, ca să câștigi la pariuri sportive? Unde-i sportivitatea, Șerbănele? Și unde-i flerul tău legendar?

– Ah, mă îmbolnăvești! Nicăieri! Nu mă bazez exclusiv pe un element sau altul, atunci când joc la unibet, dar sunt lucruri care contează. Altfel, ar câștiga toți cei care mizează doar pe valoarea jucătorilor…

– Adică, până și eu… Dar de ce-mi tot spui de unibet?

– Dar cine te obligă să joci? Și, dacă te hotărăști s-o faci, e adevărat, ți-aș recomanda unibet, fiindcă acolo există o gamă foarte largă de jocuri, promoții constante la casino și la pariuri… Și apoi, poți să joci poker sau să pariezi live 24 de ore din 24. Asta nu înseamnă că te îndemn. Trebuie să te informezi și să hotărăști în deplină cunoștință de cauză. Asta contează, omule, informația!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.